Hur man ser vem som tittar på dina Instagram-bilder

Instagram tillkännagav i september 2013 att över 150 miljoner människor använder sin mediedelningstjänst, en tillväxt som har skett under tre års tid. Användare engagerar sig med dina inlägg genom att klicka på "Gilla" eller kommentera ett inlägg. Instagram-analystjänster är tillgängliga så att du kan spåra dessa engagemangsmätvärden. Tjänster som Statigram, Simply Measured och Nitrogram mäter för närvarande inte rå visningsstatistik, men ger dig en ögonblicksbild av hur många som har interagerat med dina inlägg via kommentarer, gillanden och delade webbadresser.

Statigram

Besök Statigram-webbplatsen (länk i Resurser) och klicka på "Logga in med Instagram." Skriv in din Instagram-kontoinformation och klicka på "Logga in".

Klicka på "Auktorisera" för att tillåta Statigram att samla in statistik om dina inlägg.

Välj din lokala tidszon från rullgardinsmenyn och ange din e-post i kontofältet för kontot. Klicka på "Spara och kliv in."

Klicka på fliken "Statistik" för att visa dina ömsesidiga följarerelationer, mottagna gillanden och mottagna kommentarer.

Rulla ner till "Dina poäng" för att se hur många som engagerar sig i dina foton och visa engagemang från personer som inte följer dig.

Enkelt mätt

Besök webbplatsen Simply Measured Instagram User Report (länk i resurser) och skriv ditt Instagram-användarnamn i det angivna fältet. Klicka på "Autentisera alla konton med Instagram."

Logga in med ditt Instagram-användarnamn och lösenord.

Klicka på "Fortsätt" och enkelt mätas genererar en rapport om dina nuvarande Instagram-mätvärden. Detta inkluderar total engagemangsstatistik, gillanden och kommentarer.

Bläddra ner till "Förlovning utanför Instagram" för att se vem som interagerade med dina Instagram-inlägg på sociala medier som Twitter och Facebook. Dessa siffror visar tweets, kommentarer och Facebook-delar.

Nitrogram

Besök Nitrograms webbplats (länk i resurser) och klicka på "Prova vår gratis demo."

Logga in med dina Instagram-kontouppgifter och klicka på "Auktorisera".

Fyll i namn- och e-postfältet och klicka sedan på "Utforska demo".

Demon genererar en rapport som visar anhängare som erhållits, gillat, kommentarer, toppinlägg baserat på gillanden, anhängare fått och förlorade efter datum och följare.