Hur man lägger upp ett ämne på Minecraft-forumen

Förutsatt att du har ett gratis Minecraft-forumkonto eller redan har registrerat ett konto i Curse-nätverket kan du lägga upp dina egna ämnen på forumet. Andra forummedlemmar kan sedan lägga upp svar på ditt ämne för att skapa en diskussion eller svara på dina frågor. Medan Minecraft-forumen huvudsakligen är dedikerade till ämnen som är relaterade till spelet, finns det också ett avsnitt utanför ämnet att skriva om allmänna ämnen.

Steg 1

Navigera till Minecraft-forumen och klicka på knappen "Logga in" högst upp på sidan.

Steg 2

Ange e-postadressen och lösenordet som du använde för att registrera dig för Minecraft Forums - eller ditt Curse Network-konto - och klicka sedan på knappen "Logga in".

Steg 3

Klicka på fliken "Forum" och välj sedan det forum där du vill lägga upp ditt ämne. Det finns forum för att diskutera spelet, kartläggning och modding, support och diskussioner utanför ämnet, så se till att du väljer det forum som bäst matchar det ämne du vill lägga upp.

Steg 4

Klicka på den gröna knappen "Starta nytt ämne" högst upp på sidan och ange sedan en ämnesrubrik.

Steg 5

Skriv taggar som beskriver ditt ämne i avsnittet "Ämnetaggar". Du kan ange högst tio taggar, separerade med kommatecken.

Steg 6

Klicka på kryssrutorna bredvid "Aktivera uttryckssymboler", "Aktivera signatur" och "Följ detta ämne" i avsnittet "Postalternativ" om du vill använda dessa funktioner för ditt ämne.

Steg 7

Ange ett inlägg för ditt ämne i det angivna utrymmet och klicka sedan på knappen "Förhandsgranska inlägg".

Kontrollera förhandsgranskningen av inlägget för att säkerställa att ditt ämne följer Minecraft-forumreglerna (länk i resurser) och klicka sedan på den gröna knappen "Lägg upp nytt ämne".