Hur Twitter & Facebook samtidigt med en iPhone

Publicering på Facebook och Twitter kan göras via din iPhone. För att göra detta måste du vanligtvis besöka och lägga upp ditt meddelande separat på varje webbplats. Med hjälp av en app som kan kombinera dina Facebook- och Twitter-konton behöver du dock bara lägga upp en gång för att nå båda webbplatserna samtidigt. Det finns flera appar som alla har små skillnader. Att välja rätt app beror på vilket socialt medium du föredrar för att dela meddelanden.

HootSuite

HootSuite distribuerar ditt enskilda inlägg från den här appen till inte bara Facebook och Twitter utan också till flera andra sociala medieplattformar, inklusive LinkedIn, Google+, Foursquare, Wordpress, Mixi och App Directory. Du kan välja vilka webbplatser som får dina uppdateringar genom HootSuite's integritets- och anpassningsalternativ. Du kan också schemalägga att vanliga inlägg ska göras automatiskt utan ytterligare åtgärder från din sida. Om du bestämmer dig för att du inte längre vill ha automatisk inlägg eller vill stänga av automatisk utstationering till vissa webbplatser kan du göra det när som helst. Du kan också välja vilka personer på dina Facebook- och Twitter-konton som får dina inlägg med deras integritetsalternativ.

Twitter-app för Facebook

Twitter-appen för Facebook installeras via Facebook eller Twitter, ansluter de två kontona och nås via din iPhone. Att skriva "Twitter" i Facebook-sökrutan högst upp på sidan visar appen som kan installeras som alla andra Facebook-applikationer. Du kan också installera den med Twitter-appen för Facebook-sidan på Twitter-webbplatsen (se Resurser för länkar). Appen vidarebefordrar dina Facebook-inlägg automatiskt till ditt Twitter-flöde, så dina följare på båda plattformarna kan se ditt meddelande. Du kan välja vem som kan se dina inlägg med både sekretessinställningarna för Twitter och Facebook. Dessa inställningar fungerar oberoende av varandra. Därför kanske sekretessinställningarna på Facebook inte gäller Twitter och vice versa.

MyPad +

MyPad + är en app för din iPhone som inte bara kombinerar Facebook och Twitter utan också Instagram. Den är tillgänglig för nedladdning via iTunes. Genom MyPad + kan du skriva till alla tre sociala medier samtidigt. Det anpassningsbara användargränssnittet organiserar feeds från Facebook, Twitter och Instagram i kolumner för enklare läsbarhet. Alternativ för chatt och musik finns också för MyPad +. Reddit, YouTube och Pinterest kan också läggas till i MyPad + -flödet.

Tweetpo.st

Tweetpo.st vidarebefordrar tweets till din Facebook som statusuppdateringar och kan nås via din iPhone Twitter-app. Den konverterar "@name" -svar till vanliga namn på Facebook och gör det möjligt att inkludera länkar. Du kan också ansluta Tweetpo.st med awe.sm och spåra antalet klick för var och en av dina upplagda länkar. Menyalternativ låter dig välja vilka tweets som vidarebefordras till din Facebook. Du kan också justera de enskilda sekretessinställningarna för Twitter och Facebook för att regelbundet inkludera eller utesluta vissa individer.