Hur ändrar jag ett Norton AntiVirus-prenumeration till en ny dator?

Om du håller på att flytta din Norton AntiVirus-installation till en ny dator måste du använda ett webbaserat konfigurationsverktyg som heter Norton Management för att avaktivera din nuvarande dator från ditt Norton AntiVirus-abonnemang. När den har avaktiverats kan du överföra Norton AntiVirus-prenumerationen till din nya dator genom att ladda ner och installera Norton AntiVirus via ditt Norton-konto.

Steg 1

Besök Norton Management-webbsidan (se Resurser för länk) och logga in med e-postadressen och lösenordet som är kopplat till ditt Norton-konto.

Steg 2

Klicka på fliken "Mitt konto". Klicka sedan på ikonen "Produktinformation" och välj sedan "Norton Antivirus."

Steg 3

Använd fältet "Enhetsnamn" under avsnittet Hantera mina installationer för att identifiera din nuvarande dator utifrån datorns namn. Klicka på papperskorgen bredvid datorns namn.

Steg 4

Klicka på “OK” i popup-rutan Ta bort licens för att avaktivera installationen av Norton AntiVirus från din nuvarande dator.

Steg 5

Klicka på "Logga ut" längst upp till höger på Norton Management-webbsidan.

Steg 6

Logga in på din nya dator.

Steg 7

Besök Norton-kontots webbsida (se Resurser för länk) och logga in på ditt Norton-konto.

Steg 8

Klicka på fliken "Produkter".

Steg 9

Klicka på knappen "Hämta" bredvid "Norton AntiVirus." Klicka på "Starta nedladdning" på följande sida för att ladda ner Norton AntiVirus-installationsprogrammet.

Dubbelklicka på det nedladdade Norton AntiVirus-installationsprogrammet och följ instruktionerna på skärmen för att installera Norton AntiVirus. Din Norton-prenumeration överförs automatiskt till den nya datorn efter installationen.