Hur man ansluter en HDMI-kabel till en Toshiba TV

Även om din Toshiba TV är utrustad med en mängd olika ljud- och videoingångar, måste du ansluta med en HDMI-kabel för att få en högupplöst signal från din parabolantenn eller kabelbox. De flesta digitala TV-apparater från Toshiba, standard eller högupplöst, kräver en signalkälla som satellit eller kabel för att ta emot en bild. Få en skarp, ren högupplöst bild med HDMI-kabeln (High Definition Media Interface) för att ansluta din Toshiba TV till utgångskällan.

Steg 1

Leta reda på videoingångsportarna på baksidan av din Toshiba-TV. Din TV ska ha AV- och HDMI-ingångar för din komponent och HDMI-kablar.

Steg 2

Sätt i ena änden av HDMI-kabeln i "HDMI IN" -porten på baksidan av din Toshiba TV. Eftersom ena sidan av HDMI-spetsen är bredare och den ena sidan är tunnare, se till att du ställer in porten med HDMI-spetsen innan du sätter i den för att undvika skador på porten.

Anslut den andra av HDMI-kabeln till "HDMI OUT" -porten på mottagarenheten, till exempel en videokamera, kabelbox, antennmottagare och spelkonsol.