Hur man tittar på Netflix på två enheter samtidigt

Med standard Netflix-prenumerationen kan du registrera upp till sex enheter till ditt konto. Du kan också skapa upp till fyra ytterligare användarkonton för vänner och familj. Netflix låter dig samtidigt strömma videoinnehåll till två av dina registrerade enheter med standardplanen. Du kan uppgradera din plan för att stödja fyra samtidiga strömmar mot en extra månadsavgift. För att strömma på två enheter samtidigt, skapa ett underkonto för den andra användaren och logga in på Netflix på varje enhet med ett annat konto.

Skapa underkonto

Steg 1

Öppna sidan Netflix Your Account (se Resurser) och logga in med användaruppgifterna för det primära kontot.

Steg 2

Klicka på länken "Hantera profiler" på huvudskärmen för ditt konto.

Steg 3

Klicka på ikonen "Lägg till profil" och skriv ett användarnamn för det nya kontot i textfältet. Observera att användarnamnet för underkonton inte behöver vara en e-postadress som krävs för primära konton. Klicka på kryssrutan "Detta är en profil för barn under 12 år", om det är lämpligt.

Klicka på "Fortsätt". Användaren läggs till på skärmen Hantera profil.

Spela två samtidiga strömmar

Steg 1

Logga in på den första enheten med det primära kontot.

Steg 2

Starta en film eller TV-serie och börja strömma på den första enheten. Första gången du startar en videoström uppmanas du att ladda ner och installera plugin-programmet Silverlight. Följ instruktionerna på skärmen för att installera programvaran.

Steg 3

Klicka på "Aktivera enhet" när du uppmanas att registrera den första enheten på ditt konto.

Steg 4

Logga in på den andra enheten med det nya underkontot. Starta en film eller TV-show för att börja strömma på den andra enheten.

Klicka på "Aktivera enhet" när du uppmanas till det. Den andra enheten är registrerad på ditt konto. Installera Silverlight-tillägget, om du uppmanas till det. Varje enhet ska nu strömma det valda videoinnehållet till respektive enhet utan problem.