De 10 bästa smartklockorna från 2014

Smartwatchen har nyligen gjort sig ett namn. Trots det faktum att den här nya typen av gadget för ett år sedan inte existerade finns det nu en rad smartklockor tillgängliga från en massa företag.

Medan olika företag har olika syn på hur en smartwatch ska fungera, försöker alla smartwatches att eliminera behovet av att du tar din telefon ur fickan för att läsa enkla varningar, vilket gör dig mer produktiv. Här är dina alternativ idag.

Sten

Den ursprungliga Pebble var ett Kickstarter-fenomen och samlade över 10 miljoner dollar. Kompatibel med Android och iOS skickar Pebble varningar från din smartphone i handleden.

Dessutom innehåller Pebble App Store klockor och appar som Foursquare och Yelp och fitnessappar som RunKeeper. För närvarande finns det över 1000 appar tillgängliga för Pebble smartwatch. Pebble finns i svart, grå, vit, orange och röd. Med ett 22 mm klockband kan stenägare byta ut band för att anpassa klockan. Den finns i Best Buy och online från GetPebble.com för $ 150.

Relaterad: Klicka här för mer information om Pebble

De 10 bästa smartklockorna från 2014

Samsung Gear 2

Samsung har följt upp sin ursprungliga Galaxy Gear - trots att den är mindre än ett år gammal - med den nya Samsung Gear 2. Den förnyade klockan har ett anpassat operativsystem som heter Tizen och erbjuder bytbara armbandsur, teman och en IR-sändare för styrning din TV.

Gear 2 skickar varningar från vilken Samsung Galaxy-smartphone som helst till klockan. Du kan även ringa eller ta emot samtal direkt från klockan med hjälp av den inbyggda högtalaren och mikrofonen. För fitnessmedvetna har Gear 2 en pulsmätare, stegräknare och sömnspårare. Det finns också en kamera för att ta bilder eller spela in videor från din handled. Den officiella lanseringen väntas i april, men prissättningen har ännu inte meddelats.

Relaterad: Klicka här för mer information om Samsung Gear 2

De 10 bästa smartklockorna från 2014

Qualcomm Toq

Qualcomms användning av en smartwatch kallas Toq. Toq fungerar med alla Android-enheter som kör Android 4.0.3 och senare. Naturligtvis kommer det att visa varningar från din smartphone. Men dessutom kan du se din agenda, vädret, bestånden och mer. Du kan navigera i klockan med pekskärmen och gester. Den innehåller en trådlös laddstation och trådlösa öronsnäckor som tillval. Toq är tillgänglig från Qualcomm eller via Amazon för $ 250. Den finns i svart eller vitt, utan möjlighet att ändra band.

Relaterad: Klicka här för mer information om Qualcomm Toq

Android, Ios, Smart klocka, Smartwatch

Pebble Steel

En uppföljning av den ursprungliga Pebble, Steel har skickats sedan januari. Med ett helt nydesignat hus ger Steel ett elegant utseende till smartwatch-sortimentet från Pebble.

Det nya huset kommer i rostfritt stål eller matt svart, med Cornings Gorilla Glass överst på skärmen för att eliminera repor. Pebble Steel kan för närvarande beställas från GetPebble.com för $ 250, men förvänta dig inte att få det direkt. På grund av hög efterfrågan sträcker sig fartygstiden för vardera modellen från 6-8 veckor.

Relaterad: Klicka här för mer information om Pebble Steel

De 10 bästa smartklockorna från 2014

Kreyos

Kreyos är den enda smartklockan som annonseras som kompatibel med iOS, Android och Windows Phone 8.

Förutom att skicka varningar till din handled, spårar Kreyos också dina träningspass och sportaktiviteter. Du kan styra klockan genom en kombination av knappar, gester och röstkommandon. Kreyos-hjärnan kan kliva utanför smartwatch-ramen och bli ett halsband. Eller så kan du fästa den i midjeband eller ryggsäcksrem. Kreyos finns för närvarande som en förbeställning för $ 170 och ska skickas i april.

Relaterad: Klicka här för mer information om Kreyos smartwatch

De 10 bästa smartklockorna från 2014

Jag är Watch

I par med en iPhone, Android-enhet eller BlackBerry 10-enhet levererar jag Watch nästan alla dina varningar till din handled. Du kan till och med kolla Instagram, Twitter, Facebook, toppnyheter och mer direkt från klockan.

Med hjälp av "i'market" kan användare köpa och installera ytterligare appar för smartwatchen för att utöka dess kapacitet. I'm Watch finns för närvarande för 350 $ direkt från I'm Smart eller via en enda Ralph Lauren-butik i New York City.

Relaterad: Klicka här för mer information om I'm Watch

Android, Ios, Smart klocka, Smartwatch

Samsung Gear 2 Neo

När Samsung tillkännagav Gear 2, meddelade det också Gear 2 Neo. Neo-versionen av sin senaste smartwatch släpper kameran (förmodligen för att sänka kostnaden).

Med samma IR-blaster för att styra din TV, anpassningsbara remmar, pulsmätare och aktivitetsspårare är Neo allt som Gear 2 hoppas vara, utan det extra ögat. Neo fungerar bara med Samsung Galaxy-enheter, vilket kan vara ett stort märke mot om du inte är en Samsung-smarttelefonanvändare. Priserna har inte meddelats ännu, men Neo kommer att göras tillgängligt i april.

Relaterad: Klicka här för mer information om Samsung Gear Neo

De 10 bästa smartklockorna från 2014

Cookoo

CooKoo erbjuder inte mycket för att kunna läsa dina varningar på själva klockan. Istället visas enkla ikoner på klockan när du får nya meddelanden eller ett telefonsamtal. Klockan erbjuder också en fjärrkamerautlösare, musikreglage och en "hitta min telefon" -funktion.

Cookoo är kompatibel med både Android och iOS och finns i fem färger. Det finns för närvarande ingen appbutik, men företaget har planer på att ta med tredjepartsutvecklare för att skapa appar för det i framtiden. Du kan beställa en Cookoo-klocka online för $ 129. Ytterligare band finns också.

Relaterad: Klicka här för mer information om Cookoo smartwatch

De 10 bästa smartklockorna från 2014

Samsung Gear Fit

Ser mer ut som ett armband än en klocka, Samsung meddelade nyligen Gear Fit. Fit är främst en aktivitetsmonitor - komplett med pulsmätare, stegräknare och sömnspårare.

Dessutom fungerar den som en smartklocka genom att ta med varningar från din Samsung Galaxy-smartphone till din handled. (Även om du inte har så mycket utrymme för text eller möjligheten att ringa och ta emot samtal.)

Anpassningsbara teman och utbytbara band ingår också i Fit's lista över funktioner. Prissättningen är TBD, men den förväntas lanseras i april.

Relaterad: Klicka här för mer information om Samsung Gear Fit

Android, Ios, Smart klocka, Smartwatch

Sony Smartwatch 2

Sonys senaste razzia på smartwatch-marknaden kommer via Smartwatch 2. Smartwatch 2 är tillgänglig för Android-enheter och använder NFC för snabb parning med din smartphone.

I stället för att bygga en egen appbutik för Smartwach 2 tillåter Sony att klockan accepterar appar från Googles Play Store. RSS-flöden, fitnessspårning, fjärrluckor och cocktailrecept-appar är några exempel på vad som för närvarande finns tillgängligt. Du kan för närvarande beställa Smartwatch 2 från Sony för $ 200.

Relaterad: Klicka här för mer information om Sony Smartwatch 2

De 10 bästa smartklockorna från 2014

Metawatch strata och ram

MetaWatch finns i två stilar: Strata (bilden här) är nedtonad, medan ramen erbjuder en mer exklusiv ram i rostfritt stål.

Du kan snabbt se din agenda, missade samtal och meddelanden, lager, väder och tid (naturligt) i rutnätet som finns på MetaWatch. Både Android- och iOS-användare är välkomna. Strata finns i olika ljusa färger och ramen finns i svart eller vitt. För $ 129 för Strata och $ 179 för Frame kan antingen MetaWatch-modellen köpas från Best Buy.

Relaterad: Klicka här för mer information om Metawatch Strata och Frame

De 10 bästa smartklockorna från 2014