Kan du ställa in Facebook-vägginlägg så att de endast är godkända?

Din Facebook-tidslinje är en samling av olika typer av innehåll, inklusive statusuppdateringar, foton och länkar. Förutom innehållet du lägger upp visar din tidslinje allt som dina vänner märker dig i. Medan du justerar dina sekretessinställningar avgör vem som kan se din tidslinje är det nödvändigt att lägga till steg för att övervaka innehållet som visas. Om du aktiverar tidslinjegranskning kan du godkänna väggposter innan de blir synliga.

Steg 1

Logga in på ditt Facebook-konto och klicka på den kugghjulsformade ikonen längst upp till höger på valfri sida. Välj alternativet “Kontoinställningar”. Hitta avsnittet "Vem kan lägga till saker i min tidslinje" på sidan "Inställningar för tidslinje och märkning".

Steg 2

Klicka på länken "Redigera" bredvid "Granska inlägg som dina vänner märker dig innan de visas på din tidslinje". Öppna rullgardinsmenyn på den resulterande sidan i avsnittet "Vem kan lägga till saker i min tidslinje" och ändra inställningen från "Inaktiverad" till "Aktiverad."

Sök efter väntande inlägg genom att navigera till din tidslinje och klicka på "Aktivitetslogg" -knappen strax under ditt försättsfoto. Välj alternativet "Tidslinjegranskning" från den vänstra sidopanelen på den resulterande sidan och granska eventuella väntande inlägg.