Hur man installerar mods till "Skyrim" för PC utan ånga

Med "Skyrim" -mods kan användare anpassa sin spelupplevelse med förbättringar, korrigeringar och nytt innehåll som skapats av samhället. Mods kan laddas ner från olika platser på Internet, huvudkällan är TESNexus, men hur man installerar dem är inte alltid klart. Du kan installera dessa mods manuellt utan att använda Steam.

Välj och ladda ner mods

Ladda ner lämpliga mods som du vill installera och förbered dig på att installera dem genom att först extrahera innehållet. Moderna laddas ner som .zip- eller .rar-filer, så du måste ta bort arkivet, antingen genom att högerklicka på filerna och välja "extrahera" eller genom att öppna dem med din önskade arkivprogramvara.

Förvara de extraherade filerna på ett ställe. Varje mod har vanligtvis två mappar (Meshes and Textures) och en enda .esp-fil. Om du installerar flera mods kan du slå ihop dessa mappar eller bara hålla dem praktiska medan du hittar "Skyrim" installationskatalogen.

Kontrollera noggrant dina mods för att se om någon av dem har speciella instruktioner. Vissa mods fungerar inte bra tillsammans, och det finns vanligtvis en anteckning i mod-mappen om det finns kända problem. Kolla igenom dessa anteckningar för att se om det finns några speciella instruktioner i dina specifika mods.

Installera mods

Navigera till spelets installationsmapp. Även om du inte använder Steam för den här processen eller inte använder Steam i allmänhet kommer dina mods ändå att installeras på "C: \ Program Files (x86) \ Steam \ SteamApps \ common \ skyrim \ data". Öppna den här mappen.

Klicka och dra mapparna "Meshes" och "Texture" och .esp-filen från modkatalogen till din "Skyrim" -datakatalog. Du kommer att bli tillfrågad om du vill slå samman de mappar du flyttar med de som redan finns i "Skyrim" -filstrukturen. Välj "Ja" för alla.

Dubbelkolla dina filer. Du bör nu ha .esp-filerna för dina mods i katalogen "skyrim \ data" och maskorna och texturerna ska sammanföras till lämpliga mappar.

Starta "Skyrim" och testa innehållet för att se om spelet har förändrats. Vissa mods som påverkar spel är mycket uppenbara, men du kan behöva resa till ett visst område eller prata med en specifik NPC för att se nytt innehåll.