Hur man tar bort Tumblr-teman

Du lägger upp ditt Tumblr-innehåll ovanpå ett befintligt tema, och webbplatsen erbjuder hundratals tillgängliga teman i tematrädgården. Även om du inte kan ha en Tumblr-blogg utan ett tema kan du ersätta temat på din blogg för att ändra hur det ser ut. Det finns inget sätt att ta bort ett tema från Theme Garden utan att nå ut till Tumblr.

Teman på bloggen

Om du har en Tumblr-blogg installeras ett tema som standard även om du aldrig har valt en. Optica, standardtema, är ett grundläggande tema som erbjuder många anpassningsalternativ och kan dra nytta av det mesta av den integration som Tumblr erbjuder med andra program. Om du vill bli av med det temat eller något annat måste du välja ett annat Tumblr-tema för att ersätta det. Om du är bekväm med HTML kan du ändra HTML för valfritt tema eller skapa dina egna teman.

Byta ut temat

För att ändra ditt tema och ersätta det med ett annat, logga in på Tumblr och öppna sedan Tumblr-instrumentpanelen. Håll muspekaren över det övre högra hörnet och klicka på "Anpassa". Klicka på "Bläddra bland teman" för att se alternativen. Varje du klickar förhandsgranskas så att du kan se hur det ser ut på din blogg. När du har bestämt dig för den du vill använda, klicka på "Använd" och "Spara" för att ersätta ditt befintliga tema.

Teman i trädgården

Om du har laddat upp ett tema till Tumblrs tematrädgård är det inte så enkelt att ta bort det som att klicka på en knapp. Skaparkontot har inte möjlighet att ta bort temat, även om skaparen är den person som laddade upp det. För att ta bort ett tema från tematrädgården måste du prata med en anställd på Tumblr som har tillgång till tematrädgården och kan ta bort dina filer.

Kontakta Tumblr

För att kontakta Tumblr, logga in på ditt e-postkonto och skapa ett nytt e-postmeddelande till [email protected]. Inkludera ditt Tumblr-kontonamn, namnet och numret på temat du vill ta bort och en anledning till att det tas bort. Underteckna det och skicka det. Om du inte hör från Tumblr på en månad, följ upp e-postmeddelandet med ett andra e-postmeddelande som innehåller en kopia av den första som en bilaga så att de kan se hur du skickade in begäran tidigare.