Hur kan jag synkronisera en iPhone till Outlook på min dator?

Även om iPhone är en Apple-produkt stöder enheten fullständigt synkronisering med Microsoft Outlook på din dator. Apples produkter har inte alltid varit kompatibla på flera plattformar, men nyligen har operativsystemdesigners gjort mer för att se till att deras enhet fungerar på din dator, oavsett operativsystem. Så länge du har den nödvändiga USB-kabeln som medföljer iPhone är det enkelt att synkronisera din iPhone med Outlook och det tar bara några minuter.

Konfigurera iTunes för att synkronisera Outlook-kontakter, kalendrar och anteckningar

Steg 1

Klicka på "Start" -menyn, välj "Program Files" och klicka på "iTunes". iTunes öppnas på din dator.

Steg 2

Anslut din iPhone till din dator med enhetens USB-anslutningskabel. Vänta tills din iPhone skapar en anslutning till din dator. När enheten väl har anslutits visas din enhet under "Enheter" till vänster i iTunes-programfönstret.

Steg 3

Klicka på enhetens namn. En sammanfattning av innehållet på din enhet visas på höger sida av iTunes-fönstret.

Steg 4

Klicka på fliken "Info" ovanför sammanfattningen av din iPhones innehåll. Klicka för att markera rutan bredvid "Synkronisera kontakter med" och välj "Outlook" i rullgardinsmenyn.

Steg 5

Bläddra ner och klicka för att markera rutan bredvid "Synkronisera kalendrar med" och välj "Outlook" i rullgardinsmenyn. Klicka för att markera rutan bredvid "Synkronisera inte händelser som är äldre än" och skriv antalet dagar du vill begränsa din kalenderhistorik till att visas.

Steg 6

Bläddra ner och klicka för att markera rutan bredvid "Synkronisera e-postkonton från" och välj "Outlook" i rullgardinsmenyn. Skriv din e-postadress i textfältet.

Steg 7

Rulla ned och klicka för att markera rutan bredvid "Synkronisera anteckningar med" och välj "Outlook" i rullgardinsmenyn.

Klicka på knappen "Synkronisera" längst ned i iTunes-fönstret. Detta synkroniserar dina Outlook-kontakter, kalendrar och anteckningar med din iPhone, men för att skicka och ta emot e-postmeddelanden från ditt Outlook-konto på din iPhone måste du konfigurera din iPhones e-postapplikationsinställningar.

Konfigurera iPhone för att skicka och ta emot Outlook-meddelanden

Steg 1

Slå på din iPhone och ange lösenordet om du har en.

Steg 2

Tryck på appen "Inställningar".

Steg 3

Tryck på "E-post, kontakter, kalendrar" från menyn.

Steg 4

Tryck på "Lägg till konto" och tryck sedan på din e-postleverantör.

Steg 5

Skriv inloggningsinformationen i motsvarande textfält och tryck på "Nästa".

Tryck på "Spara" för att slutföra installationen av e-postkontot i din iPhones Mail-app.