Så här filtrerar du inlägg i en grupp på Facebook (5 steg)

Facebook-gruppsidor kan vara en utmärkt plats för människor med liknande intressen att utbyta idéer, foton och annan information. När en diskussion går ur hand eller medlemmar börjar missbruka sina inläggsrättigheter kan dock upplevelsen förstöras för alla. Om du är gruppadministratör kan du sätta bromsarna på denna typ av beteende genom att filtrera inlägg innan de gör det på sidan.

Steg 1

Klicka på "Hem" i ditt Facebook-verktygsfält och välj sedan gruppens namn i sidofältet.

Steg 2

Klicka på kugghjulsformen högst upp på sidan och välj "Redigera gruppinställningar".

Steg 3

Markera rutan bredvid "Alla gruppinlägg måste godkännas av en administratör" och klicka på "Spara".

Steg 4

Kontrollera regelbundet gruppsidan för en varning högst upp på sidan som indikerar att nya meddelanden har publicerats och väntar på godkännande. Klicka på varningen för att se de nya meddelandena.

Granska varje meddelande och klicka sedan på knappen med bocken för att godkänna meddelandet, eller klicka på knappen med "X" för att radera meddelandet. Du kan också välja knappen med cirkeln för att radera meddelandet och förbjuda författaren från gruppen. Om du godkänner någons inlägg kan du också klicka på länken "Godkänn automatiskt" för att ge författaren tillstånd att göra framtida inlägg utan föregående godkännande.