Tumblr Bildstorlek i inlägg och länkar

Du kan publicera bilder och bilder i Tumblr foto- och textinlägg. Du kan också publicera länkar till externa bilder med en länkposttyp. Tumblr-inlägg stöder bildformat PNG, BMP, JPG och GIF. De flesta Tumblr-teman tilldelar 500 x 750 för bilder i inlägg, så håll dig inom dessa dimensioner för att visa originalbilderna i dina inlägg. För större bilder kan din tittare klicka på en miniatyrbild i inlägget för att se den stora versionen som visas i ett fönster på 1280 x 1920. Tumblr inför några ytterligare storleksbegränsningar för foton som visas i inlägg.

Begränsningar av tumörbild

Ett fotoinlägg kan innehålla upp till tio bilder, men den totala filstorleken för alla bilder i ett inlägg kan inte överstiga 10 MB. Observera att begränsningar endast gäller för uppladdade foton och inte foton du länkar till med en URL. Det finns inga begränsningar i storlek eller dimension för länkade foton. Tumblr visar helt enkelt länkade foton i standard Tumblr-bildvisare, som automatiskt storlekar bilden för inlägget.

Animerade GIF-bilder

Tumblr inför olika begränsningar för animerade GIF-bilder. Animerade GIF-filer är begränsade till en bredd på 500 pixlar och en filstorlek på 1 MB. Även om du kan ladda upp större animerade GIF-filer på plattformen, visas bilden som en statisk bild och animationen spelas inte upp.