Vilken dockningsstation är kompatibel med en Apple iPod Nano?

Medan de flesta iPod-dockningssystem har en sko som passar iPod och iPhone i full storlek, är kontakten och hårdvaran också kompatibel med iPod Nano, iPod-spelarens yngre bror i full storlek. IPod Nano är för liten för att sitta bekvämt i en docka avsedd för en iPod i full storlek, så du behöver en adapter. Följande stereosystem täcker en rad olika dockningsstilar, avsedda för olika lyssningssituationer.

iPod Nano-dockningsadapter

IPod Nano använder samma datakontakt som iPod och iPhone, men eftersom den har ett mindre fotavtryck passar iPod Nano inte säkert i en dockningsstation avsedd för en iPod i full storlek. En dockningsadapter för iPod Nano, tillgänglig från Apple och andra tillverkare av iPod-kompatibla enheter, passar in i en vanlig iPod-dockningsstation och passar perfekt till din iPod Nano. Om du vill använda din iPod Nano i en dockningsstation bör du definitivt skaffa en adapter för att skydda din enhet.

Bose Sounddock bärbart system

Den tunna, lätta Bose Sounddock Portable passar perfekt för iPod Nano. Det är en allt-i-ett stereo- och iPod-dockningsstation, och inkluderar en fjärrkontroll och uppladdningsbart batteri. Den universella iPod-dockningsstationen är kompatibel med alla modeller av iPod Nano, iPod och iPhone som släpptes i januari 2011. Som med andra iPod-dockningssystem, om du vill ansluta din iPod Nano behöver du en adapter. Dockningsstationen fälls också in i enheten för att skydda den under förvaring eller resa.

Sony CMT-FX00i Micro Hi-Fi-system

Om bärbarhet inte är det du letar efter kan Sonys Micro Hi-Fi stereoanläggning vara lösningen för dig. Den kombinerar en integrerad dockningsstation för iPod med alla funktioner du förväntar dig att hitta i en hemstereo, inklusive en CD-spelare och AM / FM-tuner. Dockan är kompatibel med första till tredje generationens och femte generationens iPod Nano men inte fjärde generationen, så kontrollera vilken modell Nano du har innan du köper.

Altec Lansing Octiv Air M812

Altec Lansing Octiv Air kombinerar en kompakt dockningsenhet för iPod och en 80 watt trådlös stereohögtalare. Förvara din iPod varhelst det är bekvämast och placera högtalaren i enlighet med rummets design och akustik. Systemet kan utökas upp till åtta högtalare och installationen är enkel. Lägg till en andra högtalare, vänd en brytare och de två högtalarna blir automatiskt ett stereopar. Systemet är kompatibelt med första till fjärde generationens iPod Nano, men inte femte generationens modell.