Hur inaktiverar du Tumblr & Facebook-integration

Om du länkar din Tumblr-blogg till ditt Facebook-konto läggs dina Tumblr-inlägg, gillanden och frågar ut på din tidslinje. För att förhindra att Tumblr publicerar automatiskt kan du avmarkera rutorna "Dela inlägg på din tidslinje", "Dela gillanden på din tidslinje" och "Dela svar och svar på din tidslinje" i Facebook-sektionen på sidan Tumblr-inställningar. För att helt inaktivera Tumblr- och Facebook-integrationen måste du ta bort länken mellan de två kontona.

Steg 1

Logga in på ditt Facebook-konto, klicka på kugghjulsikonen och välj "Kontoinställningar" i menyn för att navigera till sidan Allmänna kontoinställningar.

Steg 2

Klicka på "Appar" i den vänstra navigeringsfönstret för att visa alla appar som är installerade på ditt Facebook-konto. Tumblr-appen är ansvarig för att publicera ditt Tumblr-innehåll på din Facebook-tidslinje.

Steg 3

Klicka på "X" -ikonen till höger om Tumblr-appen. Markera rutan "Ta bort all din Tumblr-aktivitet på Facebook" om du vill ta bort all Tumblr-aktivitet från tidslinjen.

Klicka på "Ta bort" om du är säker på att du vill ta bort länken till Facebook- och Tumblr-kontona. Appen försvinner från listan och Tumblr kan inte längre lägga upp innehåll på din tidslinje.