Så här släpper du en nål i Google Earth på iPad (5 steg)

Att använda Google Earth-appen på din iPad är som att ha en fullstor atlaskarta spridd framför dig, förutom att den låter dig zooma in och ut, släppa referensnålar och söka efter specifika platser. Pin drop-funktionen i Google Earth har samma funktion som en pushpin på en fysisk karta, och att placera en på din iPad är lika enkelt. Använd stiftdroppar för att spara dina favoritdestinationer eller kartlägg din nästa bilresa.

Steg 1

Tryck på ikonen "Google Earth" från din iPads springbräda.

Steg 2

Bläddra till den del av kartan där du vill släppa en nål med ett enda finger. Utför den här åtgärden tills du hittar önskad stiftplats. Zooma in genom att placera två fingrar över platsen och sedan sprida dem isär.

Steg 3

Håll ned din plats för att släppa en anpassad stift. En anpassad stift innehåller platsens adressinformation och företagsnamn, om tillämpligt. Den kommer att finnas kvar på kartan tills du tar bort den. Fortsätt till nästa steg för att släppa en nål till en viss adress.

Steg 4

Ange önskad plats i fältet "Sök" högst upp i appen. Skärmen zoomar in på kartan och tappar automatiskt nålar på alla relevanta platser.

Hitta nålen som avgränsar önskad plats och zooma in på den. Tryck och håll nålen för att spara den som en anpassad stift.