Hur får man gratis nyckelvalv

En av de stora funktionerna på många spelplattformar är att de nu har online-nätverk där spelare kan spela mot varandra. Men någon online-community kräver moderering. Om du lyckas få din Xbox förbjuden från Xbox Live och du vill komma tillbaka online för att börja spela igen måste du byta ut nyckelvalvet eller serienumret på din Xbox. Men först måste du anskaffa ett oblockerat nyckelvalv.

Skaffa en Xbox

Leta efter trasiga Xbox 360-enheter i de fria sektionerna av tidningar och köp-och-säljwebbplatser som finns i ditt område. Du kan hitta Xbox 360-enheter som har något fel med dem, men som fortfarande är funktionella för att extrahera ett nyckelvalv från.

Skapa annonser i lokala tidningar eller på köp-och-sälj-webbplatser i ditt område och annonsera att du letar efter trasiga Xbox 360-enheter som du kan ha gratis. Personer med trasiga system kan vara glada över att ha någon att vagnen bort dem för dem.

Annonsera att du är villig att betala ett litet belopp för en trasig Xbox 360. Detta är inte gratis, men du kanske kan hämta trasiga Xbox 360-enheter för en mycket liten summa, till exempel $ 10 eller $ 20. Om du betalar bör du dock se till att först kontrollera att Xbox 360 fortfarande är tillräckligt funktionell för att extrahera nyckelvalvet från.

Extrahera nyckelvalvet

Anslut Xbox till en TV och slå på den genom att hålla utmatningsknappen nedtryckt. Detta startar ett program som heter Xell. Det visas som en blå skärm med text på TV: n.

Vänta tills programmet körs helt. När det är gjort ser du två rader, en som börjar med "din cpu-tangent:" och en direkt nedanför den som börjar med "din dvd-nyckel:".

Kopiera tecknen på båda tangenterna. Dessa två nycklar är vad du behöver för att ändra nyckelvalvet för en annan Xbox.