Hur man lägger till hederspriser på LinkedIn

När du fyller i din LinkedIn-profil på världens största professionella nätverkswebbplats har du förmodligen samlat in ett virtuellt CV med anställningshistorik, utbildningsgrader och referenser, men glöm inte att skryta lite. Att inkludera branschutmärkelser och prestationer kan hjälpa ditt CV att sticka ut från den elektroniska slushhögen, och LinkedIn: s inmatningsrutor gör det enkelt att röra på ditt eget horn. Låt arbetsvärlden veta hur du har sticker ut i ditt område med en LinkedIn-lista över utmärkelser.

Steg 1

Navigera till LinkedIn och logga in. Håll muspekaren över länken "Profil" och klicka på "Redigera profil." Observera att det är enkelt att klicka på "Visa profil" istället för "Redigera profil", men i visningsläget kan du inte redigera någon form.

Steg 2

Bläddra till avsnittet Honours & Awards och klicka på den blå "+ Lägg till" -länken. Om du inte är i redigeringsprofilläget ser du inte det här alternativet.

Steg 3

Skriv titeln på priset, till exempel ”2013 bästa regionala försäljningen.”

Steg 4

Välj vilken arbetsplats priset är relaterat till i rullgardinsmenyn "Yrke".

Steg 5

Skriv in platsen som gav dig utmärkelsen i fältet "Emittent", till exempel en handelskammare eller ditt professionella nätverkssamhälle. Detta är valfritt.

Steg 6

Skriv en beskrivning av priset i huvudtextrutan. Använd detta för att beskriva ditt bidrag, tävlingen eller något annat du vill associera med din LinkedIn-profil.

Klicka på "Spara" -knappen, som lägger till utmärkelsen under företagsförteckningen på din LinkedIn-profil.