Hur fixar du ljudfördröjning på YouTube

Oavsett om du är en teknisk bloggare som laddar upp din senaste gadgetrecension eller en stolt förälder som delar bilder från ditt barns första fotbollsmatch, kommer YouTube att vara den troliga värden för ditt videoinnehåll. När din ursprungliga fil har konverterats till YouTubes Flash-videoformat kan du dela den med massorna. Ibland kan dock ett fel i uppladdningsprocessen få ljudet och videon i din fil att falla ur synkronisering. Du kan åtgärda detta genom att ta bort videon, kontrollera huvudfilen och ladda upp den igen.

Steg 1

Stäng alla andra öppna flikar och andra intensiva program eller applikationer. Uppdatera YouTube-sidan och låt videon laddas helt innan den spelas upp. Om ljudet fortfarande är försenat, fortsätt till nästa steg.

Steg 2

Logga in på ditt YouTube-konto. Välj ditt användarnamn i det övre högra hörnet. Klicka på länken "Videos" för att få tillgång till allt ditt uppladdade innehåll.

Steg 3

Välj videon som spelas ur synkronisering. Klicka på menyn "Åtgärder" och välj "Ta bort" i listrutan. Välj "Fortsätt" för att fortsätta med radering.

Steg 4

Öppna din ursprungliga videofil med din föredragna mediaspelare. Se till att video- och ljudspåren är synkroniserade och att filen spelas korrekt hela vägen. Om det inte gör det är problemet med din originalinspelning. Spela in ditt innehåll om det behövs.

Steg 5

Välj alternativet "Ladda upp" på ditt YouTube-konto. Bläddra till platsen för din ursprungliga eller ominspelade fil. Dubbelklicka på filen för att starta uppladdningsprocessen.

Steg 6

Lägg till en titel, taggar, en beskrivning och annan information i din videofil. Ge YouTube tid att bearbeta filen och lägg till den i din profil.

Titta på den nya filen och se till att den spelas korrekt hela vägen igenom.