Hur får jag YouTube-videor via Vizio TV

Vizio Smart TV-apparater levereras med en serie applikationer som är förinstallerade så att du kan få tillgång till populära internetinnehållsleverantörer från TV: n utan att behöva använda en dator. Släppt 2012 fungerar YouTube-appen från din Vizio TV: s Vizio Internet Apps (VIA) -system, som kan nås med en enda knapptryckning från din fjärrkontroll. När du har valt YouTube-appen kan du bläddra eller söka med en liknande process som du skulle använda på din dator, surfplatta eller smartphone.

Steg 1

Tryck på "VIA" -knappen på din Vizio TV: s fjärrkontroll för att öppna applikationsmenyn.

Steg 2

Bläddra åt vänster eller höger tills appen "You Tube" är markerad och tryck sedan på "OK" på fjärrkontrollen för att välja den. (Ref 2, s.45)

Steg 3

Välj en utvald video genom att bläddra nedåt och trycka på "OK" eller ladda hela YouTube-appen genom att bläddra till "Starta YouTube" och trycka på "OK".

Steg 4

Använd pilarna, "OK" -knappen och fjärrkontrollens tangentbord för att ansluta till den fullständiga versionen av YouTube. Du kan söka, visa utvalt innehåll, visa ditt personliga innehåll i "Mitt YouTube" eller få tillgång till innehållskanaler.

Tryck på den röda knappen på din fjärrkontroll för att stänga YouTube-appen och tryck på den igen för att stänga appmenyn.