Hur man går tillbaka till de vanliga tumblr-teman

Att leka med anpassade Tumblr-teman kan vara mycket roligt, men så småningom kanske du vill återgå till ett klassiskt tema från Tumblr-webbplatsen. Även om standardteman saknar en del av den snygga grafiken för designer-teman, stöder de ofta fler funktioner som är standard och kan vara lättare att använda. Du kan installera de vanliga teman från din bloggs anpassningssida. Du kan också installera om samma tema för att ångra ändringar du gjort i dess HTML-kod.

Klicka på "Anpassa" på din Tumblr-instrumentpanel.

Bläddra till botten av fönstret Anpassa och klicka på "Avancerade alternativ". Ta bort valfri kod i avsnittet "Lägg till anpassad CSS" för att ta bort eventuella temananpassningar du har lagt till. Klicka på bakåtpilen högst upp i rutan för att avsluta de avancerade inställningarna.

Klicka på "Bläddra bland teman" för att söka efter ett nytt tema eller återställa ditt nuvarande tema till dess ursprungliga inställningar. Tumblr visar en lista över gratis- och premiumteman, tillsammans med en miniatyr av varje temalayout.

Välj "Alla teman" och sedan "Gratis teman" för att bara se de grundläggande, gratis teman. Om du redan har ett tema i åtanke klickar du på sökikonen och anger temans namn. För att använda det ursprungliga blå Tumblr-temat, skriv "Redux". Om du vill använda det aktuella standardtemat från och med januari 2014 anger du "Optica". Andra gratis grundteman inkluderar "Standard", "Optimus", "Papercut" och "Simple Things."

Klicka på ett tema för att välja det och se hur det ser ut i förhandsgranskningsfönstret.

Klicka på "Använd" och sedan på "Spara" när du har hittat rätt tema. Om du valde ett premiumtema, klicka på "Köp" och ange din kreditkorts- eller PayPal-information. Om du installerar om ett premiumtema som du köpt tidigare behöver du inte betala igen. Klicka på "Avsluta" för att återgå till instrumentpanelen.