Hur man visar filer på ett SD-kort på en Droid

Motorolas linje med Droid-smartphones använder Android-operativsystemet. När du sätter in ett MicroSD-kort i din Droid, ger det telefonen mer utrymme för att lagra filer, applikationer, musik och annat innehåll. Ett av de första stegen i hanteringen av data är att kunna hitta den. Du kan antingen ansluta Droid till din dator och visa filerna med hjälp av Windows-plattformen, eller så kan du visa filerna på själva telefonen. Medan det går snabbare att titta på telefonen kan du ansluta till din dator till att lägga till nytt innehåll från den.

Över datorn

Steg 1

Anslut din Droid till mini-USB till USB-kabeln som följde med telefonen. Anslut den andra änden till din dator. Båda enheterna ska vara på innan de ansluts.

Steg 2

Klicka på Windows Start-knappen på din dator och välj "Dator". Din telefon kommer att listas här bland datorns hårddiskar och lagring.

Klicka på posten "Flyttbar disk" som används för att markera den anslutna Droid. Den här skärmen visar innehållet på telefonens MicroSD-kort. Du kan lägga till innehåll genom att dra och släppa det från dess plats i det här fönstret.

Genom Droid

Steg 1

Gå till din Droids startskärm. Tryck på ikonen "Appar" för att öppna en lista över telefonens installerade appar.

Steg 2

Bläddra igenom listan och välj "Mina filer". Ikonen ser ut som en manila-mapp.

Tryck på alternativet "SD-kort". Den resulterande listan innehåller all information på ditt MicroSD-kort. Tryck på en mapp för att öppna den, eller håll fingret nere på en post för att visa en meny med Dela och ta bort.