Hur man kontrollerar en video från AFV

"America's Funniest Home Videos", bättre känd som "AFV", har sänt människors upptåg och pinsamma stunder i årtionden. Om du har skickat in ett klipp till showen i hopp om att visa upp några av dina pinsamma ögonblick kan du vänta ett tag på att det ska hända. Enligt programmets officiella regler kan din video väljas när som helst, vilket innebär att en video som inte sändes direkt kan plockas upp för att sändas en stund i framtiden. Om du vill kontrollera status för din video måste du följa instruktionerna för inlämning noggrant.

Fyll i de släppformulär som krävs för att skicka till AFV. Om du skickade in din video online laddar du ner formuläret från AFV-webbplatsen, skriver ut dem och skickar dem sedan till företaget. Det nedladdade formuläret innehåller ett ID-nummer - skriv ner det och förvara det på en säker plats. Om du skickade via e-post kommer AFV att skicka e-postmeddelandena till dig, som du måste fylla i och skicka tillbaka. Formuläret innehåller ett ID-nummer.

Leta reda på ID-numret för din videoinsändning så att du har det till hands för att göra din förfrågan. Ha också beskrivningen av klippet till hands så att du kan dela det med den personal som du pratar med.

Ring AFV på 310 442 5600. Be om avdelningen för webbavslutning och fråga sedan om ditt klipp från personalen.

Tips

Om din video kommer att sändas på tv kommer AFV-personalen att kontakta dig. Om det bara kommer att sändas på webben kan personalen kontakta dig eller inte.