Kan du stöta på dina inlägg på Craigslist?

Att stöta på dina inlägg på Craigslist kan ge dina inlägg mer synlighet och fler chanser att lyckas. När du stöter på ett inlägg skickar du det till toppen av listan så att fler kan se det utan att behöva vada genom sidor med annonser. Även om denna praxis är legitim på Craigslist, finns det vissa begränsningar och riktlinjer för dess användning och inlägg i allmänhet.

Bumping Rules

Många webbplatser har regler angående stötar för att förhindra att människor skräppostar i ett försök att hålla sina inlägg högst upp. Craigslists regel är att du kan stöta på ditt inlägg 48 timmar efter att du ursprungligen postat, och sedan 48 timmar igen efter det. Du kan stöta var 48: e timme tills ditt inlägg går ut om 30 dagar och tas bort från webbplatsen automatiskt.

Stöts gratis inlägg

Att stöta på Craigslist görs mycket lättare om du har ett konto som visar alla dina inlägg i alla kategorier och ger dig alternativ för var och en. För att stöta på ett inlägg, gå till din kontosida och klicka sedan på "Förnya" under kategorin Hantera. Detta kommer bara att visas på inlägg som kan förnyas. Om du inte har ett konto, öppna inlägget från länken du fick i din e-post och klicka på "Förnya detta inlägg."

Stötande betalda inlägg

Processen för att stöta på betalda inlägg är densamma, men betalda inlägg har möjlighet att lägga om var och en. Ompostering skapar en duplikat av det ursprungliga inlägget samtidigt som originalet förblir kvar tills det går ut. Du måste dock betala bokningsavgiften igen, så det är mer kostnadseffektivt att vänta tills originalet är precis på väg att upphöra.

Överväganden

Även om det är tillåtet att stöta tillåter Craigslist dig inte att publicera samma annons i flera avsnitt, och du kan blockeras för att försöka göra det. Bumping förlänger inte heller 30-dagars livstid för inlägg, så oavsett om du stöter på eller inte måste du återskapa ditt inlägg efter en månad. Var också noga med att läsa Craigslists regler för att ta reda på vad de gör och inte tillåter, eftersom vissa typer av inlägg uttryckligen är förbjudna.