Hur man raderar bort e-postmeddelanden på iPhone eller iPad

De flesta användare har hundratals (om inte tusentals) lästa, sett och olästa e-postmeddelanden i deras e-postkonton. Lyckligtvis är det möjligt att Bulk Delete E-postmeddelanden på iPhone och minska röran i ditt e-postkonto.

Bulk Radera e-postmeddelanden på iPhone

Innan du går till stegen till Bulk Delete E-post på iPhone är det en bra praxis att dubbelkontrollera inkorgen för eventuella viktiga e-postmeddelanden som du kanske vill behålla.

Ett bra sätt att göra detta är att arkivera e-postmeddelanden som du vill behålla eller flytta viktiga e-postmeddelanden till en ny mapp med hjälp av steg som anges senare i den här artikeln.

När du är redo, följ stegen nedan för att Bulk Delete E-postmeddelanden på iPhone och börja ny med en rörig fri inkorg (förhoppningsvis förblir det så!).

1. Öppna Mail-appen på din iPhone.

2. Klicka sedan på alternativet Redigera längst upp till höger på skärmen.

3. Välj sedan det första e-postmeddelandet så ser du alternativen för att markera, flytta och skräpa den valda e-posten i nedre menyn.

4. Tryck och håll fingret i flyttalternativet och rensa samtidigt det första e-postmeddelandet som du valde i steg 3.

5. Släpp nu Flytta-alternativet så ser du omedelbart flera e-postmeddelanden valda. Klicka helt enkelt på papperskorgen-ikonen för att flytta alla markerade e-postmeddelanden till papperskorgen.

Efter detta kan du antingen vänta på att papperskorgen tömmer vid den schemalagda tiden (30 dagar) eller ta bort alla e-postmeddelanden från papperskorgen genom att knacka på Papperskorgen Ikon> Redigera alternativet

På nästa skärm klickar du på alternativet Radera alla i den nedre menyn.

När du klickar på Ta bort alla raderas alla e-postmeddelanden i papperskorgen från din iPhone.

Flytta viktiga e-postmeddelanden till en annan mapp

Innan Bulk tar bort e-postmeddelanden från iPhone är det alltid en bra idé att skapa en ny mapp och flytta några e-postmeddelanden som verkar viktiga eller värda en ny titt till den tillfälliga mappen.

Senare kan du granska dessa e-postmeddelanden och besluta om du vill ta bort eller spara dem.

1. Öppna Mail-appen på din iPhone

2. Klicka på Mailboxes från det övre vänstra hörnet på skärmen.

3. Klicka sedan på Redigera> Ny postlåda alternativ som visas när du trycker på Redigera (se bild nedan)

4. Skriv ett namn på den nya mappen på skärmen Redigera brevlåda och tryck på Spara.

Det är viktigt att ge denna nya mapp ett beskrivande namn, annars kan det leva på din iPhone utan någon åtgärd från din sida.

5. När du har skapat en ny mapp, gå tillbaka till din inkorg och tryck på knappen Redigera.

6. Välj de e-postmeddelanden som du vill flytta till Ny mapp genom att knacka på varje e-post. När du har valt e-postmeddelanden, klicka på Flytta-knappen i den nedre menyn.

7. På nästa skärm trycker du på den nya mappen som du har skapat (se bild nedan)

Alla markerade e-postmeddelanden flyttas till den nya mappen som du just har skapat för detta ändamål.

När du har flyttat utvalda e-postmeddelanden till den här nya mappen kan du säkert gå vidare med stegen till Bulk Delete All E-post på iPhone.