Hur man loopar YouTube-videor på iPhone eller iPad

YouTube-appen på din iPhone har inte Loop-funktionen, vilket kan göra att du kan se samma videor om och om igen. Det finns dock några enkla metoder för att slinga YouTube-videor på iPhone enligt listan nedan.

Slinga YouTube-videor på iPhone

Det är verkligen enkelt att loopa YouTube-videor på en Mac- eller Windows-dator. Högerklicka bara på videon och välj sedan Loop-alternativet i den snabbmeny som visas.

Det finns dock inget sådant alternativ att Loop YouTube-videor på iPhone eller iPad. Därför tillhandahåller vi nedan en lösning på Loop YouTube-videor på iPhone eller iPad.

Slinga YouTube-videor på iPhone genom att skapa en spellista

Ett sätt att Looping Videos på YouTube är att skapa en spellista som innehåller den enda videon som du vill spela i en Loop på din iPhone.

1. Öppna YouTube-appen på din iPhone och sök efter videon som du vill koppla in på din iPhone.

2. Klicka sedan på 3-punktsikonen bredvid Video och klicka sedan på alternativet Lägg till i spellista i bildmenyn som visas.

Ett annat sätt att göra detta är att trycka på videon medan den spelas och sedan trycka på knappen Lägg till i spellista i menyn som visas längst upp i YouTube-videon (se bild nedan)

Obs! Du kan bli ombedd att logga in på ditt Google-konto, om du inte redan är inloggad.

3. Klicka sedan på Skapa nytt alternativ för spellista (se bild nedan)

4. På nästa skärm anger du ett namn för den nya spellistan och väljer om du vill göra spellistan offentlig eller privat och klicka sedan på Klar för att spara din spellista (se bild nedan).

5. När du har skapat spellistan, gå tillbaka till startsidan på YouTube och tryck sedan på Bibliotek-ikonen längst ner till höger på skärmen.

6. På nästa skärm trycker du på spellistan som du just har skapat och börja spela din spellista på nästa skärm.

7. När din spellista börjar spela, tryck på nedåtpilen (1) bredvid din spellistans namn och tryck sedan på Loop-knappen (2).

Nu kommer din valda YouTube-video att fortsätta spela i en slinga på din iPhone och spela om och om igen tills du väljer att stoppa videon eller avsluta YouTube-appen.

Även om detta är en lång process är det det enda sättet att slinga YouTube-videor på din iPhone.