Hur man får förbjudas från kommunikation på Xbox

Microsoft avbryter kommunikationsrättigheter på Xbox Live-konton för överträdelser av användarvillkoren och uppförandekoden som involverar kommunikation, såsom att skicka hotmeddelanden eller stötande chatt i spelet. En kommunikationsavstängning hindrar dig från att använda kommunikationsmetoder på Xbox. När du får en avstängning får du ett e-postmeddelande och ett meddelande på din Xbox som meddelar dig när avstängningen upphör. Om du vill överklaga ditt ärende eller lära dig mer information kan du skicka inlägg på Xbox-forumen för att få svar från en Xbox-tjänsteman.

Besök "Mitt LIVE-konto avbröts" -tavlan på Xbox-forumen (länk i Resurser).

Klicka på "Logga in" högst upp på sidan och logga in på ditt Live-konto.

Tryck på "Nytt inlägg".

Skriv en titel i raden "Ämne" och fråga om din avstängning.

Ange ytterligare frågor eller överklaganden i rutan "Beskrivning". Se till att ta med namnet på gamertaggen med avstängningen någonstans i meddelandet.

Klicka på "Lägg upp". Du kommer inte att se ditt meddelande visas eftersom alla meddelanden på forumet måste gå igenom manuellt godkännande. Skicka inte ditt meddelande igen.

Bläddra till botten av forumsidan och klicka på "Inställningar".

Markera rutan "Ta emot e-post" i dina inställningar och klicka på "Spara". En Microsoft-anställd kan svara på ditt inlägg via e-post, och utan detta alternativ valt får du inte meddelandet.

Vänta på ett svar från Microsoft eller vänta tills din avstängningsperiod löper.

Tips

Om du vet varför din kontokommunikation har stängts av och accepterar påföljden behöver du inte skicka ett meddelande. Vänta tills den angivna tiden för din upphörande upphör.

Om du har ändrat din e-postadress sedan du skapade ditt Live-konto uppdaterar du det i inställningarna så att du får svar från Microsoft.