Hur man sätter en YouTube-kanal på en Facebook-sida

Oavsett om du driver din egen YouTube-kanal eller om du gillar någon annans kan du sprida ordet om det med Facebook. Du kan alltid lägga upp länkar till enskilda videor, men det tar tid. Om du vill att nya videor från din favorit YouTube-kanal ska visas automatiskt på Facebook, lägg till kanalen på din Facebook-sida. När vänner besöker din sida ser de också de senaste videorna från din YouTube-kanal.

Hämta YouTube-applikationen

Steg 1

Logga in på ditt Facebook-konto.

Steg 2

Skriv "YouTube" (utan citattecken) i sökrutan högst upp på skärmen.

Steg 3

Klicka på "YouTube-appen" i sökresultaten. Detta är YouTubes egen applikation (se Resurser). Dina sökresultat kan också innehålla konkurrerande appar från tredjepartsleverantörer som Involver.

Steg 4

Klicka på länken "YouTube-fliken" högst upp på YouTube-app-sidan.

Steg 5

Klicka på länken "Klicka här" i "för att lägga till YouTube till din fansida, klicka här och välj din sida från listan" på YouTube-fliksidan. Om du bara administrerar en sida listas din sida åt dig. Om du administrerar mer än en sida får du en listruta med alla sidor du administrerar.

Klicka på länken "Lägg till YouTube" för den enda sidan du administrerar. Detta återgår till YouTube-appens huvudsida. Om du administrerar mer än en sida väljer du den sida du vill använda i rullgardinslistan "Lägg till det här programmet till:" och klickar sedan på länken "Lägg till YouTube" på den resulterande bekräftelsessidan för att returneras till YouTube-appens huvudsida.

Lägg till din kanal

Steg 1

Navigera till sidan där du vill lägga till din YouTube-kanal eller -kanaler.

Steg 2

Klicka på logotypknappen "YouTube" högst upp på din Facebook-sida.

Steg 3

Klicka på länken "Inställningar" högst upp på sidan för att öppna en dialogruta.

Steg 4

Ange YouTube-användarnamnet för kanalen du vill lägga till i textrutan Mina YouTube-kanalvideor.

Klicka på länken "Spara". Upprepa steg 3 till 5 om du vill lägga till ytterligare kanaler.