Hur man ansluter en antenn till en Sony Bravia HDTV

Genom att ansluta en antenn till din Sony Bravia HD-TV kan du titta på digitala TV-kanaler via TV: ns integrerade digitala tuner. Beroende på din plats kan du ansluta Bravia till en set-top VHF / UHF-antenn i starka signalområden eller en externt monterad antenn i områden där digital-TV-signalen är svagare. När du har anslutit antennen för första gången måste du söka efter kanaler för att lägga till dem i uppsättningens elektroniska programguide.

Steg 1

Flytta Sony Bravia TV så att du kan komma bakom apparaten.

Steg 2

Skruva in koaxialkabeln från antennen i "Kabel / antenn" -uttaget på baksidan av TV: n. Dra försiktigt i kabeln så att anslutningen till uttaget är säker.

Steg 3

Slå på Sony Bravia TV-apparaten. Om du sätter på TV: n för första gången kommer menyn Initial Setup att visas och automatiskt skanna och lägga till nya kanaler. Om detta inte är en ny installation, följ följande steg.

Steg 4

Tryck på "Meny" -knappen på Bravia-fjärrkontrollen och välj sedan "Inställningar" följt av "Kanal".

Steg 5

Välj "Antenn" i avsnittet Signaltyp på skärmmenyn.

Välj "Auto Program" och tryck sedan på "OK" -knappen. Vänta några ögonblick för att Bravia ska skanna och lägga till alla tillgängliga digital-TV-kanaler. Du kan se dem från uppsättningens programguide.