Har Netflix sport?

Streamingmediatjänsten Netflix erbjuder tillgång till obegränsade filmer och TV-program inklusive sann brottslighet och dokumentärer, men tjänsten erbjuder inte sportprogrammering. Du kan inte få tillgång till sportevenemang live och du kan inte titta på inspelad fotboll, basket eller baseboll från NFL, NBA eller MLB.

DVD-program

Netflix DVD-program erbjuder inte skivor med inspelade sportevenemang. Programmet erbjuder endast skivor som innehåller filmer, TV-program, dokumentärer och musikkonserter. Netflix erbjuder inte en DVD-sportkategori eller en separat sportwebbplats.

Söker innehåll

Om du utför en sökning via Netflix sökkomponent resulterar formuleringen sport endast i filmer och tv-program om fiktiva idrottslag eller dokumentärer om sportlegender. Filmer som innehåller sportteman tillgängliga på Netflix inkluderar Rocky, Caddyshack, Raging Bull och en egen liga.

Strömmande innehåll

När du öppnar Netflix på din dator, surfplatta eller annan internetaktiverad enhet kan du inte heller ta emot sportprogrammering. Netflix-användargränssnittet och tillgängligt innehåll är detsamma på din dator som på surfplattor, internetaktiverade tv-apparater, smartphones och andra internetaktiverade enheter.

Relationer

Företaget innehåller inte relationer med nätverk, inklusive CBS, NBC och ABC, och kabel-tv-leverantörer för att streama spel, sportkommentarer eller pay-per-view-evenemang.

Strömmande sportkällor

Även om Netflix inte erbjuder sport finns det en mängd olika streamingleverantörer tillgängliga på Internet inklusive ESPN, Xfinity, NBA och MLB samt webbplatser som ägnas åt sporter som NHL Game Center Live. ESPN: s strömmande sporttjänster kräver ett abonnemang på Xfinity eller någon annan kabeltjänstleverantör som Cox eller AT&T. ESPN-webbplatsen uppmanar dig att välja din kabelleverantör när du klickar på det sportevenemang du vill titta på. Xfinitys strömmande sporttjänst kräver också ett abonnemang på kabeltjänsten. Andra strömmande sporttjänster som NBA och MLB kräver att du betalar för ett visningspaket och priserna varierar beroende på hur du vill titta på programmeringen - på din dator eller på din smartphone.