Hur man laddar ner böcker till en kreativ Zen MP3-spelare

Det finns inget som att krypa upp vid en öppen spis med en bra bok, men det kan vara svårt för dig att hitta tiden för det här enkla nöjet. Genom att ladda dina favoritljudböcker till din Creative Zen-spelare kan du fördjupa dig i litteratur på väg till jobbet, medan du tränar eller när du utför sysslor runt huset. Din Creative Zen fungerar som en flyttbar skiva när du är ansluten till din dator, så allt du behöver göra är att dra och släppa dina ljudboksfiler.

Steg 1

Ladda ner ett urval av ljudböcker till din dator med länkarna i avsnittet Resurser i den här artikeln. Du kan också hitta gratis och betalda ljudböcker på olika andra webbplatser. Kom ihåg var du sparar filerna på din hårddisk.

Steg 2

Anslut din Creative Zen-spelare till din dator. Om du uppmanas att välja en åtgärd stänger du bara fönstret.

Steg 3

Klicka på "Start" och välj "Den här datorn" eller "Dator". Leta reda på Creative Zen-ikonen och dubbelklicka på den för att öppna huvudkatalogen.

Steg 4

Öppna ett nytt Windows Explorer-fönster och navigera till mappen som innehåller dina ljudboksfiler. Klicka och dra en fil till Creative Zen-katalogen och släpp den för att ladda ljudboken till spelaren.

Steg 5

Vänta tills filen har skrivits till spelaren och upprepa sedan dessa steg för varje ljudbok som du vill ladda.

Klicka på ikonen "Ta bort maskinvara säkert" i systemfältet för att mata ut din Creative Zen-spelare.