Hur man sätter musik på en MP3-spelare från YouTube

YouTube är en plattform för videodelning där användare kan ladda upp sina egna skapelser. Du hittar tusentals upphovsrättsfria ljudspår som har laddats upp av artister som vill dela sitt arbete med alla. Även om konvertering av musikvideor till MP3-filer och nedladdning av dem på din MP3-spelare anses vara rättvis användning bör du undvika upphovsrättsskyddade ljudspår till varje pris. Du kan göra kopior för ditt eget icke-kommersiella, personliga bruk, men du får inte distribuera ljudfilerna eller sälja dem.

YoutubeMP3pro

Steg 1

Navigera till musikvideon som du vill sätta på din MP3-spelare, välj webbadressen till videon i adressfältet och tryck på "Ctrl-C" för att kopiera den till Urklipp.

Steg 2

Navigera till YoutubeMP3pro-webbplatsen, klicka inuti fältet "Ange YouTube-webbadress ..." och tryck på "Ctrl-V" för att klistra in video-URL: n från urklipp.

Klicka på "Konvertera till MP3" -knappen för att konvertera videon till en MP3-fil och klicka sedan på "Ladda ner MP3" -knappen för att ladda ner MP3 till din hårddisk.

AudioThief

Steg 1

Navigera till YouTube-musikvideon som du vill konvertera till en MP3, välj videoklippets URL i adressfältet och tryck på "Ctrl-C" för att kopiera URL: n till urklipp.

Steg 2

Navigera till AudioThief, klicka en gång inuti fältet längst ner på sidan och tryck på "Ctrl-V" för att klistra in video-URL: n från Urklipp i fältet.

Steg 3

Klicka på "Konvertera" -knappen för att konvertera musikvideon till MP3-format.

Klicka på länken "Klicka här för att ladda ner din konverterade fil" och spara MP3-filen på din hårddisk.

Sätt musik på MP3-spelaren

Steg 1

Anslut MP3-spelaren till din dator. Windows 7 upptäcker enheten, installerar lämpliga drivrutiner vid behov och visar enheten som en ny enhet eller som en flyttbar enhet.

Steg 2

Klicka på Start och välj "Dator" för att öppna Windows Explorer.

Steg 3

Navigera till mappen som innehåller MP3-filer, välj filerna och tryck på "Ctrl-C" för att kopiera filerna till Urklipp.

Välj den enhet som tilldelats av Windows 7 till din MP3-spelare och tryck på "Ctrl-V" för att överföra MP3-filer från Urklipp till MP3-spelaren.