Hur kan jag ladda upp flera bilder i en Facebook-grupp?

Facebook-grupper har en mer samarbetsmiljö än Facebook-sidor eller profiler, vilket gör att medlemmar kan bidra lika även om de inte har administratörsbehörighet. Denna kooperativa natur sträcker sig till foton; varje medlem i en Facebook-grupp kan ladda upp en eller flera bilder, och efter att ett album har skapats kan alla gruppmedlemmar lägga till det. Om administratören ställer in gruppens sekretess till "Öppna" kan vem som helst på Facebook se bilderna, men om hon ställer in sekretessen till "Hemlig" eller "Stängd" kan endast gruppmedlemmar se uppladdningar.

Steg 1

Logga in på Facebook och navigera till gruppen där du vill lägga upp fotot genom att klicka på dess länk under rubriken "Grupper" på din hemsida.

Steg 2

Klicka på "Lägg till foto / video" ovanför gruppens statusuppdateringsruta.

Steg 3

Välj mellan "Ladda upp foton / video" eller "Skapa fotoalbum". Båda alternativen gör att du kan ladda upp flera foton, men alternativet "Skapa fotoalbum" gör att du kan organisera och separera dem från den allmänna fotogruppen.

Steg 4

Klicka för att välja ett foto som du vill ladda upp, och medan du håller ner "Ctrl" -tangenten klickar du på andra foton för att lägga till dem i urvalet. Klicka på "Öppna" när du är klar med valet.

Steg 5

Lägg till beskrivningar på dina foton medan du väntar på att de ska laddas upp. Om du skapade ett album, lägg till en albumtitel och beskrivning och tagga andra medlemmar om du vill.

Klicka på "Lägg upp" -knappen för att skicka foton till gruppen.