Spara Excel- eller Word-filer på din iPhone

Att spara Excel- eller Word-filer på din iPhone krävde tidigare att du skickar filen till dig själv som en e-postbilaga eller använder en lagringsapp från tredje part för att komma åt filen. Apple introducerade dock fildelning i iTunes, vilket gör att du kan överföra vissa filtyper från din dator till kompatibla appar på din iPhone. Om du har en iPhone-app som kan visa Excel- eller Word-dokument, bör du kunna överföra dessa filtyper från din dator till din iPhone via iTunes.

Steg 1

Anslut din iPhone till din dator med USB-kabeln som följde med enheten. Om iTunes inte startar automatiskt startar du programmet manuellt.

Steg 2

Klicka på din iPhone-enhet i iTunes-sidofältet och klicka på knappen "Appar".

Steg 3

Klicka på iPhone-appen som du använder för att öppna Word- eller Excel-filer i avsnittet Fildelning på skärmen och klicka på "Lägg till".

Navigera till platsen på din hårddisk där din Word- eller Excel-fil lagras och välj den. Klicka på "Välj" för att välja filen. Word- eller Excel-filen du valde kommer att överföras från din dator till din iPhone, och du kan öppna och visa eller redigera den filen i den app du valt.