Lägga till saldot i iTunes med PayPal

Det finns två sätt att lägga till kredit till ditt iTunes Store-konto, och du kan använda PayPal för att utföra någon av metoderna: köpa ett iTunes-presentkort med PayPal och ladda presentkortet till ditt konto eller ställa in en iTunes Store-ersättning, som lägger till en ställa in beloppet till ditt iTunes Store-konto automatiskt varje månad. Du kan också skapa PayPal som din föredragna betalningsmetod. Även om detta inte ger dig ett specifikt saldo, kan du göra inköp från iTunes Store och ladda dem till ditt PayPal-konto.

Köp ett presentkort

Gå till Apple Store-webbplatsen (se Resurser) och välj ett presentkort i det belopp du vill lägga till i ditt kontosaldo. Klicka på "Lägg i kundvagn" och klicka sedan på "Kolla in".

Logga in på ditt iTunes-konto. Ange din PayPal-betalkortsinformation eller välj PayPal som betalningsmetod. Om du använder PayPals Bill Me Later-funktion kan du välja det här alternativet på fliken "Finansiering". Slutför transaktionen för att få din presentkortskod.

Gå till iTunes Store, logga in på ditt konto och klicka sedan på "Lös in" i avsnittet Snabblänkar.

Ange den 16-siffriga presentkortkoden och tryck sedan på "Enter" för att lägga till beloppet i ditt saldo.

Ställ in en ersättning

Logga in på ditt konto i iTunes Store och välj sedan "Skicka iTunes-presenter" i avsnittet Snabblänkar.

Klicka på knappen "Läs mer om gåvor" och klicka sedan på "Ställ in en ersättning" i avsnittet Bidrag.

Fyll i formuläret, ange beloppet du vill lägga till varje månad och det Apple-ID som du vill lägga till i saldot. Ange ditt Apple ID-lösenord om det behövs. Förutsatt att ditt PayPal-konto är den primära betalningsmetoden på ditt konto, läggs saldot automatiskt till från PayPal.

Ändra din betalningsinformation

Logga in på ditt konto i iTunes Store, välj "Store" -menyn och klicka sedan på "View Account". Ange ditt lösenord om du uppmanas till det och klicka sedan på "Visa konto".

Klicka på "Redigera" bredvid Betalningstyp på sidan Apple-kontoinformation.

Välj "PayPal" som din betalningsmetod, ange din PayPal-kontoinformation och klicka sedan på "Klar" för att uppdatera din betalningsinformation.

Varningar

Informationen i den här artikeln gäller iTunes 11. Den kan variera något eller markant med andra versioner eller produkter.