Hur man kontrollerar någons tumblr-gillar

Att kontrollera någons gillar på Tumblr kan berätta mycket om den personens intressen och kan till och med hjälpa dig att upptäcka inlägg och foton som du också tycker är intressant. När du kontrollerar gillanden visar Tumblr de faktiska inläggen som den andra personen gillade, inte bara en lista som på vissa andra webbplatser. Kontroll av någons gillar fungerar dock inte om den andra gör sina gillar privata.

Gå till personens Tumblr-sida.

Kopiera personens Tumblr-användarnamn från början av sidans URL. Till exempel, om webbadressen i din webbläsares adressfält är "johnsmith.tumblr.com", kopiera användarnamnet "johnsmith".

Ta bort webbadressen i adressfältet och ersätt den med "www.tumblr.com/liked/by/username" utan citat. Ersätt "användarnamn" med personens användarnamn.

Tryck på "Enter" för att visa personens gillade inlägg. Om du får meddelandet "Begär nekad" betyder det att den andra personen har gjort sina gillanden privata.

Tips

Du kan göra dina egna Tumblr-gillar privata (eller ändra dem till offentliga) genom att klicka på kugghjulsikonen på instrumentpanelen, välja fliken "Dashboard" och sedan klicka på rutan bredvid "Dela inlägg som jag gillar." Klicka på "Spara" när du är klar.