Så här aktiverar du ActiveX i Google Chrome

ActiveX-protokoll är en uppsättning återanvändbara programvarustycken som endast är tillgängliga via Internet Explorer. Men IE Tab Extension för Google Chrome tillåter användning av en speciell "IE Tab", en emulering av Internet Explorer i Chrome-applikationen. Fliken IE visar ett andra adressfält och bearbetar ActiveX-protokoll normalt. Aktivera ActiveX-protokoll ger Chrome-användare åtkomst till en mängd interaktiva dynamiska webbplatser som spel- och affärswebapplikationer.

Steg 1

Öppna Chrome och navigera i webbläsaren till IE Tab-tilläggssidan.

Steg 2

Leta reda på och klicka på knappen "Lägg till i Chrome" längst upp till höger på skärmen.

Steg 3

Klicka på "Fortsätt" när nedladdningsdialogrutan öppnas längst ner på skärmen.

Steg 4

Klicka på "Installera" när dialogrutan öppnas när nedladdningen är klar. En IE-flikikon visas bredvid adressfältet och informerar dig när installationen är klar.

Steg 5

Klicka på ikonen för fliken IE för att öppna en ny flik med ett Internet Explorer-adressfält. Fliken gränssnitt med Internet Explorer, så att Chrome kan använda ActiveX-tillägg.

Navigera till en webbplats med ActiveX-protokoll. Klicka på dialogrutan för godkännande som visas under adressfältet. ActiveX-protokollet installerar och laddar automatiskt sidan automatiskt när du är klar.