Hur får jag RealPlayer att fungera med Google Chrome

Google Chrome är en webbläsare som kan användas för att visa en mängd olika internetinnehåll. Men inte allt innehåll är synligt med den grundläggande Chrome-installationen. För att korrekt se visst webbinnehåll är det nödvändigt att ladda ner ett extra program eller plugin-program för webbläsaren. RealPlayer är en mediaspelare som kan vara kompatibel med Google Chrome efter att den har installerats på datorn och plugin-programmet har aktiverats i Google Chrome.

Steg 1

Öppna Google Chrome och gå till nedladdningssidan för RealPlayer (se Resurser).

Steg 2

Klicka på knappen "RealPlayer gratis nedladdning" längst upp till höger i Chrome-webbläsarfönstret.

Steg 3

Välj knappen "Spara" i popup-fönstret längst ner i Chrome-webbläsarfönstret.

Steg 4

Dubbelklicka på ikonen "RealPlayer.exe" längst ned i Chrome-webbläsarfönstret när nedladdningen är klar.

Steg 5

Följ anvisningarna från installationsguiden. Du måste stänga Chrome-webbläsaren under installationen för att plugin-programmet ska läggas till i webbläsaren.

Steg 6

Öppna Google Chrome.

Steg 7

Klicka i adressfältet högst upp i Chrome-webbläsarfönstret, skriv sedan "about: plugins" (utan citat) och tryck på "Enter" på tangentbordet. Ingen ytterligare formulering, som "http: //", krävs.

Bläddra till plugin-programmet "RealPlayer" och klicka sedan på länken "Aktivera" nedan. Om den här länken säger "Inaktivera" är RealPlayer redan konfigurerat för att fungera med Chrome.