Så här publicerar du foton till WordPress från din iPhone

WordPress är ett blogg- och innehållshanteringssystem som låter användare skapa och anpassa sina egna bloggar och bloggmallar. WordPress-bloggare kan inkludera text, länkar till ljudfiler, video och naturligtvis fotografier i sina inlägg. ITunes App Store erbjuder en gratis applikation för iPhone-användare, utvecklad av WordPress, som gör det möjligt för WordPress-bloggare att lägga till foton direkt från en iPhone till sina blogginlägg.

Steg 1

Tryck på "WordPress" -appen på din iPhone-appskärm. Tryck på det andra menyalternativet "Lägg till blogg värd på WordPress.com."

Steg 2

Ange ditt WordPress-användarnamn och lösenord i motsvarande fält och tryck på "Logga in". En lista över dina WordPress-bloggar kommer att visas. Tryck på bloggen där du vill lägga till foton från din iPhone och tryck på "Lägg till markerad".

Steg 3

Tryck på ikonen "Nytt inlägg" i det övre högra hörnet på iPhone-skärmen. Ange en titel, taggar, kategorier, status och bloggtext enligt önskemål i de visade fälten.

Steg 4

Tryck på "Media" -ikonen längst ner på skärmen. Tryck på plustecknet ("+") i det nedre högra hörnet för att lägga till foton till WordPress-rullen. Välj antingen alternativet "Lägg till foto från bibliotek" eller "Ta foto".

Steg 5

Tryck på fotot du vill lägga till i ditt blogginlägg från ditt bibliotek om du valde det alternativet. Ta ett foto genom att trycka på ikonen "Kamera" på skärmen om du valde att ta ett foto. Välj publiceringsstorlek för ditt foto från nästa meny. Vänta tills framstegsfältet "Uploading Image" visar att bilden har laddats upp.

Steg 6

Upprepa steg 4 och 5 om du vill lägga till fler bilder i din blogg.

Tryck på knappen "Publicera" längst upp till höger på skärmen. Dina foton läggs till i din valda WordPress-blogg i ett nytt blogginlägg.