Det går inte att ladda upp foton till Craigslist

Att lägga till bilder i dina Craigslist-klassificerade inlägg kan påverka dina besökare kraftigt genom att lägga till detaljer och information som du inte kan inkludera i ditt inlägg. Dessutom, eftersom Craigslist tillåter användare att filtrera sina sökresultat för att bara inkludera inlägg med bilder, kan bifogning av en bild till ditt inlägg öka dess synlighet på webbplatsen för annonser. Om du stöter på problem med Craigslists uppladdningsformulär kan du fortfarande lägga till foton eller använda HTML-kod för att bädda in dem i ditt inlägg.

Ladda upp gränser

Om du har kunnat ladda upp bilder till ditt inlägg och plötsligt upptäcker att du inte längre kan komma åt inläggsgränssnittet kan du ha nått gränsen för filöverföring. Craigslist låter dig bara ladda upp upp till 12 bilder per inlägg. Du kan se hur många bilder du redan har laddat upp genom att räkna miniatyrbilderna i uppladdningsformuläret. För att ta bort en bild från inlägget, klicka på "X" i miniatyren. Den senaste bilden visas i inlägget som din standardbild.

Filstorlek

Även om Craigslist inte anger dimension och filstorleksgränser för att ladda upp foton, kan du ladda upp en hög upplösning med en stor filstorlek, men uppladdningsformuläret kan frysa eller uppleva en allvarlig fördröjning. Craigslist ändrar automatiskt storlek och komprimerar alla foton du lägger upp så att de inte är större än 600 pixlar breda och 450 pixlar höga. Om du upplever eftersläpning eller frysning när du försöker ladda upp en stor bildfil kan du kanske lösa problemet genom att ändra storlek på bilden till mindre dimensioner och en mindre filstorlek och sedan försöka ladda upp igen.

Lösningar

Du kan lägga till bilder direkt i ditt inlägg genom att använda HTML-kod för att bädda in externa bildfiler i inläggets innehåll. Använd följande kodesyntax för att bädda in en bild och ersätt platshållartexten med din egen information:

Craigslist komprimerar eller ändrar inte storlek på bilder som du bäddar in i ditt inlägg från en extern fil, så du kan använda mycket större dimensioner och filstorlekar när du bäddar in ett foto i ditt inlägg. Du kan se hur fotot ser ut i ditt inlägg när du förhandsgranskar det innan du publicerar det.

Begränsningar

Craigslist tillåter inte användning av IMG-taggen i kategorin Till salu, vilket innebär att du bara kan bifoga bilder till Till salu-inlägg med Craigslist-uppladdningsformuläret. Dessutom kan inbäddning av okomprimerade bilder istället för att ladda upp dem via Craigslist göra att ditt inlägg tar lång tid att ladda för dina besökare, vilket kan påverka svarsfrekvensen inlägget får. Slutligen, eftersom du bara kan ladda upp JPG-, GIF- och PNG-filer med uppladdningsformuläret, för att bifoga någon annan typ av fil till ditt inlägg, måste du lägga till en länk till dess plats på en extern server i beskrivningsavsnittet för inlägget.