Hur man ansluter en kamera till en DirecTV DVR

Om du har en DirectTV digital videoinspelare använder du förmodligen den redan för att spela in avsnitt av dina favorit-TV-program och kan till och med använda den ibland för att spela in hemfilmer från ett DVD- eller VHS-band. Men många DirectTV DVR-apparater låter dig spela in eller strömma till din TV-skärmen från nästan vilken enhet som helst som kan spela upp video - så länge enheten har en kompatibel video-ut-port. Följaktligen, om du har en digitalkamera eller videokamera med en RCA- eller USB-videoutgång kan du ansluta enheten till DVR och spela in bilder eller video från kameran eller visa dem på din TV.

Steg 1

Stäng av kameran, TV: n och DirectTV DVR.

Steg 2

Anslut ena änden av RCA A / V-kabeln till "Audio Out" och "Video Out" -portarna på kameran. Anslut RCA-kontakten till matchande färgade portar på kameran. Anslut den andra änden av kabeln till "Audio In" och "Video In" -portarna på baksidan av DirectTV DVR. Om din kamera inte har RCA-portar ansluter du först en mini-USB-till-RCA-adapter och ansluter sedan RCA A / V-kabeln till de kvinnliga RCA-portarna på adaptern och sedan "Audio In" och "Video In" -portarna på DVR.

Steg 3

Sätt först på TV: n, sedan kameran och DVR. Använd TV-fjärrkontrollen för att ställa in videokällan till DirectTV DVR om det behövs. Använd DirectTV-fjärrkontrollen för att ställa in videokällan till det portnamn som du anslöt kameran till.

Ställ kameralägesomkopplaren på "Spela upp" och börja sedan spela upp video eller visa bilder på enheten. Bilder eller videor som spelas upp på kamerans display på TV: n. Tryck på "Spela in" -knappen på DVR-fjärrkontrollen för att spela in bilder eller video från kameran. Om du spelar in bilder eller video lagrar DVR media på dess interna hårddisk.