Så här vidarebefordrar du röstmeddelanden på en iPhone

Oavsett om du har fått ett röstmeddelande som är avsett för en familjemedlem eller bara vill ge någon en kopia av en av dina röstmeddelanden kan du vidarebefordra röstmeddelandet med vidarebefordringsfunktionen på vilken version av iPhone som helst. Processen för att göra detta är lite annorlunda beroende på din iPhone-operatör.

Verizon

Steg 1

Öppna appen "Telefon" på din iPhone, tryck på "* 86" på knappsatsen och tryck sedan på "Skicka".

Steg 2

Ange lösenordet för röstmeddelanden när du blir ombedd. Tryck på "1" för att lyssna på dina röstmeddelanden.

Tryck på "#" för att hoppa över röstmeddelanden. När du når meddelandet som du vill vidarebefordra, vänta tills det är klart och tryck sedan på "6". Följ anvisningarna och ange numret du vill skicka det när du uppmanas till.

AT&T

Steg 1

Öppna appen "Telefon" på din iPhone och håll sedan ned "1" -tangenten på knappsatsen.

Steg 2

Ange ditt lösenord för röstmeddelanden när du blir ombedd och tryck sedan på "1" för att lyssna på dina röstmeddelanden.

Tryck på "7" för att radera ett meddelande eller "9" för att spara det för senare. När du når meddelandet som du vill vidarebefordra, vänta tills det är klart och tryck sedan på "0". Tryck på "6" för att vidarebefordra meddelandet; ange mottagarens nummer när du uppmanas till det.

Sprinta

Steg 1

Öppna appen "Telefon" på din iPhone och håll sedan ned "1" -tangenten på knappsatsen.

Steg 2

Ange ditt lösenord för röstmeddelanden när du blir ombedd och lyssna sedan på dina röstmeddelanden.

Följ röstmeddelandena när du har lyssnat på ett meddelande för att radera eller spara det. När du når önskat meddelande, vänta tills det är klart och tryck sedan på "6". Ange numret du vill vidarebefordra det till och följ sedan anvisningarna för att vidarebefordra meddelandet.