Hur man återställer permanent borttagna meddelanden från Apple Mail

Apple Mail-klienten ansluter till din e-postwebbserver för att importera meddelanden och lagra dem på din dator. Om du av misstag raderar ett meddelande är det troligt att e-postmeddelandet fortfarande kan hittas genom att logga in på din webbmail. Dessutom kan du använda Apples Time Machine-funktion för att återställa en säkerhetskopia av din e-post.

Kontrollera din webbmail

Besök webbplatsen för den tjänst som är värd för din e-post, till exempel Gmail, Comcast eller Microsoft Live. Logga in på ditt webbmailkonto och kontrollera kategorier som "All Mail" och "Trash". Beroende på ditt e-postkonto och e-postklientinställningar kan meddelanden som raderas i Apple Mail filtreras till olika kataloger i ditt webbmailkonto.

Återställ från säkerhetskopior av Time Machine

Starta Apple Mail-klienten och klicka på Time Machine-ikonen i ditt systemverktygsfält, som ser ut som en klocka omgiven av en cirkulär pil. Välj "Ange tidsmaskin". Välj ett reservdatum från tidslinjen. Undersök dina brevlådor för att se till att de raderade meddelandena finns och klicka sedan på "Återställ".