Hur man vet när ett Verizon-kontrakt är slut

Mobiltjänstleverantörer har kunder som skriver ett kontrakt när de köper en viss plan. Alla kontrakt är olika beroende på den köpta telefonen, den köpta planen och köparens önskemål. Din serviceinformation finns på ett antal platser, inklusive ditt originalpapper. Denna information finns också i en Verizon-butik. Men om du inte har pappersarbete eller tid att köra till en fysisk butik, finns det fortfarande några sätt att ta reda på när ditt kontrakt är slut.

Steg 1

Hitta ditt ursprungliga kontrakt med Verizon. Det här papperet har startdatum för din tjänst samt villkoren för ditt kontrakt. Den berättar om du valde en plan för ett år, två år eller annan.

Steg 2

Logga in på ditt MyVerizon-konto på Verizon Wireless-webbplatsen. Om du inte har ett onlinekonto ställer du in ett på samma webbsida. Klicka på NE2-räknaren när du loggar in. Datumet där ditt kontrakt slutar samt datum då du kan uppgradera till en ny telefon finns där.

Steg 3

Kontrollera din senaste telefonräkning. Oavsett om du får pappersräkningar eller de kommer via e-post, kommer ditt slutdatum för kontrakten att vara i slutet av kontoutdraget.

Steg 4

Slå * 611 från din mobiltelefon, som tar dig till Verizons kundtjänst. Fråga när ditt kontrakt är slut, eller när du är berättigad till en uppgradering, beroende på vad du vill. Dessa datum är olika.

Besök en Verizon Wireless-butik eller en annan elektronikbutik som Best Buy, Frye's eller Circuit City. Anställda på var och en av dessa platser kan slå upp dina kontraktsuppgifter med din telefon närvarande.