Min Google Voice kan inte verifiera ett nummer

Genom att ansluta din hem- eller mobiltelefon till Google Voice kan du ringa telefonen med ditt Google Voice-nummer, få röstmeddelanden och till och med skicka uppringare till din Google Voice-brevlåda från din telefon. För att ställa in ditt Google Voice-konto måste du verifiera äganderätten till en telefon, och under vissa omständigheter kan du stöta på problem om Google inte känner igen rätt Dual-Tone Multi-Frequency-signal från telefonens knappsats.

Telefonkrav

Medan Google Voice erbjuder dig ett andra telefonnummer och alternativ för att ansluta online, hänvisar Google till Voice som en samtalshanteringstjänst och inte en separat telefontjänst. Det betyder att du måste ansluta minst en "fysisk telefon" till ditt konto för att ta emot samtal via Google Voice. Telefonen du använder ska kunna skapa tydliga, vanliga DTMF-toner med hjälp av knappsatsen.

Verifiera din telefon

För att verifiera din telefon ber Google dig att ange numret och välja vilken typ av telefon du ansluter. När du klickar på "Spara" visar Google Voice ett tvåsiffrigt nummer. När du trycker på "Anslut" -knappen ringer Google din telefon och när du svarar på den ber du en inspelad röst att ange numret. Liksom andra automatiska system lyssnar Google Voice på DTMF-toner och bekräftar dem när de är korrekta. Om du trycker på fel siffror eller om det finns ett annat problem svarar systemet "Jag förstod inte det" och ber dig att försöka igen. Om du inte kan verifiera en telefon slutför Google inte din kontoinställning.

Felsökning av telefon

De flesta telefoner ska sända rätt toner med antingen den fysiska knappsatsen eller knappsatsen på skärmen som är tillgänglig under ett samtal. Om Google inte känner igen tonerna kan du prova att ringa till ett annat automatiskt system, till exempel din bank, och använda samma knappsats för att välja alternativ i det systemet. Om du kan använda ett annat automatiserat system kan du prova att skapa en annan tvåsiffrig kombination genom att klicka på "X" högst upp i rutan "Verifiera din telefon" i Google Voice och sedan verifiera telefonen igen. Om andra system inte förstår knappsatsinmatningen, se telefonens manual eller kontakta leverantören. Om du verifierar en mobil eller trådlös telefon, prova den på en annan plats där signalen är starkast.

VOIP-tjänster

Om du använder Session Initiation Protocol-maskinvara eller programvara för att ringa samtal med en Voice Over IP-tjänst, som ett Skype Online-nummer eller vissa företagstelefonsystem, kan problem uppstå. Det fysiska tangentbordet eller knappsatsen på skärmen kanske inte överför de korrekta tonerna för verifiering, eller så kan det sända dem för snabbt eller tyst. Google rekommenderar att SIP-telefoner är konfigurerade för att skicka DTMF-toner med RFC2833-protokollet. Detta kan konfigureras i din telefontjänsts programvara eller du kan behöva kontakta leverantören eller företagets IT-avdelning för hjälp. Som en sista utväg kan du försöka använda en DTMF-tongenerator för att spela upp tonerna genom telefonens munstycke.