Hur man ansluter en extern bildskärm till en Asus Vivo Tab Smart

Dold i den smala designen på Asus Vivo Tab Smart är en mikro-HDMI-port som kan användas för att ansluta den till en extern bildskärm eller HDTV. Allt du behöver göra är en HDMI-kabel och en mikro-HDMI-adapter. Att ta bort portkåpan på surfplattan kan ta lite ansträngning första gången, men när surfplattan är ansluten visar Windows 8 automatiskt din skärm på den externa bildskärmen.

Ta bort Micro HDMI-kåpan

Micro-HDMI-porten på Asus Vivo Tab Smart är placerad på den övre vänstra kanten, bredvid Asus-logotypen. Portskyddet har ett tunt spår. Om du sätter in nageln i spåret kan du dra ut locket. Kåpan förblir bunden till surfplattan och kan bytas ut igen genom att trycka in den i porten. Om din nagel inte är tillräckligt lång, använd spetsen på en tråkig kniv eller en nagelfil.

Anslutning av adaptern

Anslut en mikro-HDMI-adapter till mikro-HDMI-porten på Asus. Anslut en HDMI-kabel till bildskärmen och anslut sedan adaptern till HDMI-kabeln. Så snart du slår på monitorn kommer Windows 8 automatiskt att upptäcka surfplattans signal och spegla surfplattans display på monitorn.