Hur man visar en iPad i solljus

Apples iPad gör on-the-go-dator roligt och bekvämt. Men när du använder surfplattan i direkt solljus kan du stöta på bländning och synlighetsproblem. Lyckligtvis finns det flera enkla korrigeringar för denna fråga, varav ingen kräver mycket tid eller ansträngning. Så om du är redo att förbättra din iPad-upplevelse utomhus, ta några ögonblick för att avhjälpa visningsproblemen också med solljus.

Steg 1

Utrusta din iPad med ett antireflexskärmskydd. Dessa omslag tillverkas av Apple och ett antal tredjepartsföretag och är lätt tillgängliga i de flesta Apple-butiker. Förutom att minska bländningen skyddar dessa skydd effektivt din iPad från fingeravtryck, fläckar och repor.

Steg 2

Ta på dig ett par polariserade solglasögon när du använder din iPad utomhus. Dessa glasögon gör det inte bara möjligt för dig att se din iPad-skärm med minimal bländning, de hjälper också till att skydda dina ögon från skadliga UV-strålar.

Steg 3

Använd ett par passiva 3D-glasögon när du använder din iPad i direkt solljus. Dessa unika glasögon tjänar till att effektivt blockera polariserat ljus och ge dig en bländningsfri iPad-datorupplevelse. Men om du inte är ett fan av att uppmärksamma dig själv, var medveten om att dessa glasögon tenderar att vara mycket stora, tjocka och märkbara.

Flytta till en skuggad när du använder din iPad utomhus. Att ta skydd under ett stort paraply eller göra dig bekväm under ett träd eller annat område utanför solen kan gå långt för att minska bländningen på din surfplatta.