Hur man installerar Java ME på en mobiltelefon

Java Micro Edition, även känd som Java ME, är den mobila versionen av Java Runtime Environment. Tänk på det som Java för en mobiltelefon eller andra mobila och trådlösa enheter. Liksom andra populära Java-plattformar kan Java ME laddas ner och installeras gratis. Att installera den på din mobiltelefon ger dig möjlighet att köra spel och andra applikationer som du kan använda för global chatt, bildvisning och olika andra saker. Eftersom många nedladdningsbara mobilappar körs på Java är installation av Java ME ett måste för att maximera din mobiltelefons underhållningsfunktioner.

Steg 1

Gå till sidan Java ME Downloads (länk i resurser) och ladda ner Java-applikationen till skrivbordet.

Steg 2

Anslut din mobiltelefon till din dator. Detta kan göras med en USB-kabel, infraröd eller Bluetooth, beroende på vilken typ av mobiltelefon du har.

Steg 3

Högerklicka på den nedladdade Java-filen och välj "Kopiera" från popup-menyn.

Steg 4

Klicka på "Start" -knappen i det nedre vänstra hörnet på skrivbordet. Välj "Dator" från Start-menyn och dubbelklicka sedan på din mobila enhet som visas på skärmen.

Steg 5

Dubbelklicka på mappen "Mina dokument" under din mobiltelefons lagringsutrymme. Högerklicka i mappen och välj "Klistra in" på popup-menyn.

Steg 6

Navigera till mappen "Mina dokument" på din mobiltelefon. Dubbeltryck på Java-filen som du klistrade in i mappen för att påbörja installationsprocessen.

Följ anvisningarna på skärmen på din mobiltelefon. Starta om enheten när installationen är klar.