Hur du tar bort WhatsApp-konto permanent på iPhone

Även om du kan ha dina egna skäl för att permanent ta bort ditt WhatsApp-konto rekommenderas det att du överväger följande alternativ innan du går vidare med stegen att ta bort WhatsApp-konto på iPhone.

Radera WhatsApp-konto på iPhone

Populära meddelandesystem WhatsApp gör det riktigt enkelt att ta bort ditt WhatsApp-konto permanent, om du inte längre vill använda WhatsApp ur val eller av dina egna skäl.

Innan du tar bort WhatsApp-konto på iPhone, se till att du har en god anledning till att inte använda det mest populära meddelandesystemet i världen.

Med WhatsApp kan du skicka gratis textmeddelanden och ringa gratis röst- / videosamtal till vem som helst, som finns överallt i världen.

1. Om någon stör dig på WhatsApp kan du enkelt förhindra den här personen från att skicka meddelanden eller kontakta dig på WhatsApp genom att permanent blockera denna kontakt på WhatsApp.

2. Om du vill ta bort ditt WhatsApp-konto av sekretess och av andra skäl kan du ta en titt på Hur du tar bort WhatsApp-meddelanden på iPhone.

Du hittar i denna artikel stegen för att permanent ta bort alla dina WhatsApp-meddelanden, ta bort alla WhatsApp-kontakter och stegen för att rensa hela WhatsApp-chatthistoriken på iPhone.

3. Om du har ändrat ditt telefonnummer kan du fortsätta använda samma WhatsApp-konto genom att ändra ditt WhatsApp-telefonnummer på iPhone.

4. I själva verket behöver du inte ens ett mobilnummer för att använda WhatsApp, eftersom det också är möjligt att använda WhatsApp utan telefonnummer eller SIM-kort.

Om du fortfarande vill ta bort ditt WhatsApp-konto kan du gå vidare och följa stegen för att ta bort WhatsApp-konto på iPhone enligt nedan.

Steg för att ta bort WhatsApp-konto på iPhone

Innan du tar bort ditt WhatsApp-konto kanske du vill göra en säkerhetskopia av alla dina WhatsApp-meddelanden, foton och videor med hjälp av stegen i den här artikeln: Hur du säkerhetskopierar WhatsApp-meddelanden på iPhone.

Nu kan du följa stegen nedan för att permanent ta bort WhatsApp-konto på iPhone.

1. Öppna WhatsApp på din iPhone

2. När du är i WhatsApp klickar du på alternativet Inställningar längst ner till höger på skärmen.

3. Bläddra nedåt på inställningsskärmen och knacka på alternativet Konto.

4. Klicka på Ta bort mitt konto på skärmen Konto.

5. På nästa skärm anger du det telefonnummer som är kopplat till ditt WhatsApp-konto och klickar sedan på alternativet Radera mitt konto (se bild nedan)

Detta kommer att ta bort ditt WhatsApp-konto permanent på iPhone, inklusive alla dina skickade / mottagna WhatsApp-meddelanden, foton, videor och alla dina WhatsApp-kontakter kommer också att raderas.