Hur man skickar en YouTube-video via e-post

Varje videofil som läggs ut på YouTube har sin egen hyperlänk, som är internetadressen genom vilken vem som helst kan se den videon. Som med alla hyperlänkar kan du dela en YouTube-hyperlänk. Kopiera bara webbadressen till en YouTube-video, klistra in den i ett e-postmeddelande och skicka den sedan till vem du vill.

Steg 1

Gå till YouTube-webbplatsen (se Resurser) och öppna videon som du vill dela via e-post. Om du har ett YouTube-konto kan du logga in och sedan söka efter en video i dina spellistor.

Steg 2

Klicka på "Dela" (omedelbart under videorutan) för att visa den markerade webbadressen för din nuvarande video. Markeringen indikerar att du har valt hyperlänken så att du kan kopiera den.

Steg 3

Tryck på "Ctrl-C" för att kopiera hyperlänken till din valda video till Urklipp.

Steg 4

Öppna din e-postapplikation, öppna ett nytt e-postmeddelande och adressera det sedan till vem du vill skicka hyperlänken. Du kan skicka den till flera mottagare.

Steg 5

Lägg till inledande text till din e-post, till exempel "Jag hoppas att du gillar den här utmärkta föreställningen av Mozarts pianokonsert 24. Här är länken: '' Under den texten placerar du inläggsmarkören var du vill klistra in hyperlänken.

Tryck på "Ctrl-V" för att klistra in hyperlänken från Urklipp i din e-post, verifiera att du har rubriken ditt meddelande och skicka sedan din e-post.